Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Tror tame..alla är sjuka....
Det får bli rubriken.För denna tisdag varit en dag med mycket sjukdomstänk på alla plan.Ryggen som stelopererad.Vet ni jag orkar knappt gnälla över den fast smärtan är fruktansvärd.Allt bleknar just nu i förhållanden till andras elände.Knaprar mina piller och lider i det tysta."(¤/"=/"?¤("?#"=()= diskbråck.


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Avslut av dagen med personalmöte där alla samtidigt fick jobba....ooobra.

Hemåt i varma vädret i varma bilen.Hämta Peter vid jobbet ,hämta Flisans lagade cykel och så hemåt.Lagade god lasagne.Ovanligt god blev den.Tänk om man vet vad man kryddar med exakt en sådan gång.Jag gör alltid det på måfå.Vegetakrydda basic och så Cayenne,vit och svartpeppar,mineralsalt..lite Thaikryddor och så en massa annat i likt vitlök,basilika tomatpure,chilisås,tacosås osv.Man tagar vad man haver liksom.


free glitter text and family website at FamilyLobby.com


Åt tills magen stod i fyra hörn.Dessförinnan sån skön rutt med Il Drutto och o Rödtoppen o få njuta av vårens ljud ,ljus och syner.Underbar release för själen för en trött kvinna.

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Inte många knop orkas i vardagen för någon av oss.Frestar slita heltid .Ibland önskar man nästan att det var semester varje dag.Hur hinner folk med sitt liv som stretar på jämnt.Så går vissa o känner efter för minsta lilla o sjukskriver sig.

Sen finns det dom som borde vara mer sjukskrivna än det är men ändå går o jobbar.Helt klart vi människor är inte alltid rädd om oss.
För många är det vardagen som tar knäcken på dem inte jobbet.Ibland är det tvärtom.

free glitter text and family website at FamilyLobby.com


Fick däremot äntligen till ett schema där jag kan få börja klockan 08 en dag i veckan .Allt för lillans skull och Peters faktiskt.Dels få vara med henne en morgon och ex fläta hår osv.Dels får Peter skjuts till jobbet då vi kan samåka.Sparar dessutom pengar.Sova lite extra gör heller ingenting.
Har sen i höstas börjat alla morgonturer 6.45 o nu kunde det förändras.Flisan jublade.Dags för lite LIVSKVALITE för oss i vår familj känner jag!free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Kunde själv vara i det berömda utmattningsfacket .Har nog varit där och vänt flera ggr om men insett att jobba varit räddningen denna gång.Sorgen finns ju där ändå och har känt mig sjuk av sorg många gånger dessa 5 månader.Grät häromdagen till Bleeding love i bilen.Som en kran kommer tårarna utan förvarning.Räcker se en minnesbild som inte är så angenäm innanför ögonlocken så är det klippt.Glad jag har han vid min sida som känt mig sen 10 års åldern.Den pappan som pappat mig.Vi delar sorgen som inga andra.Märks vi i samma skeden samtidigt.

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Ja kikar upp en helt vanlig tisdag med mitt favoritprogram Desperate Houswife.Inte som vanligt var det.Hade ju besök med urtankning av bilder.Men bra kvinna kan göra två ting samtidigt.

Bilderna var ju de jag ordade om i länkar igår.Klicka bara blogg ovan så kan du skrålla ner till dem.

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Lovade ju lägga några favvos ett par dagar...här kommer då två:
Så här gick konversationen med brud/brudgum.

Oj vad ris du har i håret Galina.
Ja jag känner det.
Jag det slapp jag få iallafall säger brudgummen Bengt..

Näe säger jag : DU HAR ETT GRYN PÅ HUVUDET !!Titta...fram med kameran o vips komma denna bilden till......
Vill ju sen då visa honom mitt bevis...och då kommer denna bilden till fotad av G hans syster:
KUL hade vi !!!Det får bli skrattet till gonattet.Satte just ett telefonsamtal i halsen .Jeezes tänk att det finns människor utan tänkning.Good bless my friends!

free glitter text and family website at FamilyLobby.com
27 April 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida