Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Lillördag...go ny kåt bok..Ben & Jerrymys ,smågodis och Anja Pärsons tranbärstankar!!

Lång god rubrik...Dagen var väl rätt okej.Med betoning på rätt.

Tyckte rondestunden jag hade var fylld av ..leenden.Gick dessutom megakvickt ronda stående.Vi antog det berodde på det att vi stod å min ryggs vägnar och då inte säckade ihop !!!

Tog en skön prommis bort till sjukhuset.Himlans skön rast det där.Gå dit.Knyta Drutt utanför en stund.In för att köpa mat som idag blev sallad .Glo på kioskens tidningsrubriker.Köpte en ny pocketbok.Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer.
Köpa nåt gott.Idag en pytte snickers för 2 kr som åts på vägen tillbaks till jobbet.Skönt få vara vuxen o äta i vilken ordning man vill.

Sätta sig och äta kycklingsalladen .Hinna läsa rubriker i NT för sedan är den avdragna rasten över 30 min pip.

Men just få andas en stund och inte bli störd...trodde jag ja.Blev haffad direkt av anhörig trots jacka o väska o andra skor på mig ...Sånt är livet.


Eftermiddagen gav mer energi.Vår goa vikarie ger energi med sitt sätt.Så Drutten som fick det dagliga godiset av henne och jag gav oss så ut i det gråa.

Kände bara sån lust för styra mot Blåklinten.Mammas bästa blomsteraffär.Shoppade där jättefina blommor till graven och en påse jord.Orkar inte vänta på att Kyrkogårdsförvaltningen tänker plantera.Det ser ut dröja.

Så sagt och gjort.Gick ner på knä.Tänkte.Detta måste vara vara toppen för ryggen.Men gick riktigt bra stå så på bara byxorna.Härligt få lite skit under naglarna.Grävde och planterade.Kastade ,rensade och voila så var det färdigt.Tände ljus och åkte så glad och nöjd därifrån.Kunde känna både mammas och mormors kramar som tack och att det skulle tyckt det blev jättefint.
En sån där glad sorgestund var det.En tacksamhetens.Minnen som flödade gott.Röster .Samtal som passerade revy.Kunde inte stärkt mig bättre denna onsdag.

Så hemåt för att möta liten kicka i soffan.Hon inne i sin avslappningsperiod efter skola och kyrkans mixgrupp.Sonen uppe på rummet fåordig även han.
Gick ut en promenade själv och passade på ringa go go vän som det var länge sen jag pratade med.Alltid så härligt prata.Som om det var igår.Kom hem positiv.

Peter lagat jättegod kyckling med Uncle Ben sås o ris till.Mumsade.
Han gick upp o vilade.Jag inte trött längre trots sömnbrist i flera nätter pga ryggen.
Gick istället ut pga godisug och köpte liten påse godis,Ben & Jerryglass och så Anja Pärsons Tranbärstankar!!!Härlig mix.

Målet lägga mig att läsa.Då sonen o Peter for in till sin sena fotbollsträning så fick jag o Flisan en stund egentid.Det slutade med att vi dansade och lyssnade på Spotify.Vi älskar dansa och hon har sin uppvisningslåt visa .Sen blev det facebook en stund och inbakad fläta jag hoppas håller till imorgon.Ingen 8 tid denna veckan men lovat nästa vecka fixa fint våffel alt flätor den morgonen..ojojojo vad jag lovar .
När hon knoppat vid 21 började jag se Efterlyst .Där blir man ju rädd över son ondska och sjuka människor det finns i vår värld.Gush.
Vaknade så för en stund sen för somnade gjorde jag visst en stund.

Ska efter detta gå upp och påbörja min Fibba..jag menar bok.Titeln är ju kort sagt "Dyngkåt och hur helig som helst!...av Maria Skäringer.

Gonatt !!!Imorgon är en fredagsfeelingdag för mig.Är ju ledig fredag på schemat o helgen.Så ljuvligt.Valborg ska firas och brorsan ska lyssnas till i LKP kvällen 1 Maj kan bara båda för en bra helg.Vi blir flera som åker dit och lyssnar i vanlig ordning.Riktigt skoj.

Först en torsdag upp i ottan igen.Sedan en kväll med goa jobbtjejer.Oj vad vi kommer skratta är jag helt övertygad om!!!Hej hopp!!
Åsa
28 April 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida