Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Snacka om energiboost!!


Hoppas energiboosten denna helg varar länge länge.Har haft så fantastiska dagar och underbara kvällar/nätter i dagarna tre.

Torsdagens utekväll med jobbet var ju startskottet följt av Valborg i Smedby hos goa vänner .Vi var som ankor med simhud framåt morgonen då vi klev ur bubbelspat.Grillat med lovely gratäng o tillbehör.Mycket lyckad fest.
Ungarna o Drutten sov för länge sedan då vi styrde hemåt.

Jag som körde nyktert fick bli en morgonchaufför där fåglarna kvittrade fint godmorgon när vi sa godnatt.Maken hade behövt en sån där dagen efter brus innan han la sig ....

Vi sov megalänge och hade så skön eftermiddag .Man behöver vara barnlediga oftare insåg vi.Inte ofta vi ber om barnvakt då sonen oftast tar henne men nu blev det så då vi inte ville slita upp henne så pass .Dessutom med sin goa barndomsvän så det var helt okej.

Skiftet till redan bestämd barnvakt skedde inne på Stadium Arenan dit båda familjerna skulle lyckligt nog.Flisan hade dessförinnan fått åka karuseller i Folkets Park .Ja hon fick se vårat Dolphins ta SM guld och vi gjorde oss fina för att åka till Linköping med goa vänner och se Safemanband spela .

VILKEN SPELNING!!!SÅ GULD HELA DEN.Bäst kände jag och jag har ju bevistat många av den.Sånt ös så stackarn till stället deppade nog då inga drack något i baren utan dansade non stop...det ledde till en 20 min drickpaus haha.
Brorsan & bandet var verkligen på top.Riktigt kul.Skönt få dansa tryckare o höra storebrors röst till detta.Mina två Peter i livet:)

Frukosten på sängen har inte utblivit den heller hela helgen.När man är så bakis som maken var 1 maj trodde jag ärligt inte på brickan men voila så kom den upp med en kyss!!

Så slöat,läst och ätit gott har vi gjort varvat idag med att fixa i trädgården tillsammans.Den ryggade...hon har räfsat så armarna är som gele.Maken tagit upp alla söta lövhögar.Vi bor på hörnet vilket leder till att ALLAS löv blåser till oss:)

Under detta har det börjat gro så fint och blommor som också börjat komma.Det gör mig glad se.Sån hoppfull känsla med perenna blommor.

Åkte till stan för hämta liten Flisa vid 15 hugget.Sedan körde vi lätt mat..kebab.
Köpte jättefin blomma på kokospåle .Blev super ha i kruka på trappen.Annars begränsar jag köpeblommor.Vet somrar man i stort sett tävlade med grannen då det var sån blomsterhysteri att jag fick stora självan.Näe skiter i det nu o har som jag vill.

Jag o kompisen även fått tid till rörelse o prat så som sagt helgen så djäkla komplett.Har hunnit träffa 3 av mina goa tjejvänner ,broder och fått umgåtts med maken i kvalitetstid samt då avslut träffa liten kicka och rå om henne.
Kort sagt ibland leker jag med livet och inte tvärtom.


So long!!!

Bilder får ni nån annan dag ....har ju min Kåta bok att läsa ni som läste förra inlägget.Ska först bara lyssna igenom THE ARKs skiva som kommit.Blev så förvånad då brorsan tipsade om den då han köpt den förra veckan.Inser som han sa något av det bästa som gjorts på länge i musiksverige.Mycket bra .

Den går köpa på Pressbyrån o mackar för endast 99 kr o då får ni den i deras tidning....Vinke vink!!!
2 Maj 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida