Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


En helg fylld av vila blandat med vänner ,hem & trädgård


Lördagen startade med att sömnen fick sig en go morgon.Dock inte längre än kl 10 för vi hade lite uträtta insåg vi.Hade med endagsvarsel bjudit in matgäster.Gött slippa planera 100 år i förväg med folk.

Maken tog marktjänst och städning.Jag och Flisan tog bilen till stan för att handla mat och annat till kvällen.Fick en rundtur för det var kran till köket på Bauhaus som skulle shoppas(coolt glida in som tjejer o prata kran:),mat samt dryck och så slutligen nådde vi hemmet med en betalad AC i bilen.Ljuvlig feeling köra då det var Bikiniväder och i mitt tycke årets första sommardag!!
Hem för att fixa med förberedelser och sen iväg för att se sonens lag göra 3-2 mot Krokek.Hölll på gå åt skogen då sonen var het...riktigt som en rugbyspelare på planen.Tyvärr i målområdet.Men de 2-2 det då blev räddades av ett mål från över halva planen och över målvakt ,ribba in.Sicket jubel!!

Dukat och fint blev det sen med ny duk och underlägg.Flisan superhjälpsam.
Vår som vi kallat dem förr "Italienvänner"(vi var i just Italien tillsammans) och även bygdegrannar kan man kalla dem kom neråt och fick sig ett glas rose UTE i solen.Soffi o jag även jobbkamrater.Paketöppning för henne o mig som fyllt år.Denna 40 årsdag varar verkligen hela året:)

Sedan gick vi inåt och spisade.
Grillat och det täckt av ett grekiskt getostäcke med massa gott blandat i det.Succe.
Till det rotfrukter i ugn.Så gott kunna göra av alla våra goda rotfrukter som finns.Vem behöver potatis??
Björne hade köpt ny kompaktkamera och jag fick se hans om han fick se min:)Insåg att alla bilder på mig/oss denna afton var i hans kamera...
Till efterätt passade det jättebra med Amaretto likör till mandeltårtan.
Vi hade halv styrka barn och dessa två har så kul ihop.M är bara så go hela han med Flisan.
Det blev Thailandsbildvisning och jag insåg att det var oändligt med bilder jag fotat.Så härligt se dem i tvn i stort format .Som varit på resa igen på något vis.Lyftande.
Kom på senare att bättre jag visar dem ur mina numera internetfotoalbum där jag sugit ur det bästa från resan.*bra va efterklok*.Som "fotograf "tas det ofta 3-4 bilder på varje händelse för att få den "bästa" till slut.Ungefär som mina förlovningar hahahaaha.Men gifta sig där får allt sluta med siffran ONE!!


Vi gick alla till sängs mitt i natten.Vaknade framåt lunch på söndagen.Som vanligt jag med en frukostbricka bredvid mig.Härligt få vakna så.
Sedan slappesöndag med morgontv och Aftonbladet med bilaga.
Så gött få göra som man vill utan dåligt samvete .

Nu har söndagen gått den också.Haft härlig promenad med go vän och senare goggat med lika go vän.Fan vad jag älskar mina vänner.Allihop.
Trädgården har vi fixat i.Gott få göra det tillsammans allihop.Flisan rensat ogräs .Peter gjort massor och jag skyfflat ogräs i mängder.AV JORD ÄR DU KOMMEN AV JORD.....ska man absolut känna sig rofylld.Älskar det mer än jag utöver det inser jag varje gång.Riktigt go terapi dra upp ogräs och se dem likt ens personliga skit man rensar bort.

Apråpå rensa så har avloppet i köket rensats och en ny kran kommit dit.Nu slipper vi den som låter och dånar om man vridit den fel.Bara kyl&frys kvar sen rätt nöjd med oljud hemma.Tack morfar för hjälpen.

Nu stundar ny vecka .Tar en dag i taget.Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.

Ska nu Becka oss framför plasman...

So long.
16 Maj 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida