Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


You make me happyBildspel idag med ljud till...så har du inte volymen på så sätt på den.Min absoluta favvor för tillfället.Anna Bergendahl i Duett med låtan You make me happy....

" The light in your eyes still make me happy".....

Planeringsdag igår på jobbet istället för ledig dag...
Vaknade rejält sömning men kaffe är ju bra meducin för trötthet.Vi har mycket rutinblad som behövde uppdateras och effektivt skapade vi sådana på förmiddagen .Eftermiddagen handlade mer om arbetsmiljöfrågor och de är synnerligen viktiga i mitt tycke och tänk.

När vi var färdiga med detta blev det tjejmys.Gott rödvin vid namn Argento dracks och lite snacks tuggades innan vi gick till Norrköpings goda Fiskrestaurang i knäppingsborg.

Där åt jag det jag fotade på bild ovan.Scampi och risotto samt Roadrocks till efterätt....rose till detta då jag ogillar vitt vin...skada från barndomen.....Oj vad vitvinsflaskor jag sett innehållet av försvinna ner i toaletter eller diskhoar.Tömma och föregå en lugn kväll var temat på den tiden.Har druckit ett och annat vitvinsglas i livet för att inte vara ofin vid bjudningar men får kväljning av smaken och lukten.Surt.

Nog om detta med rött ,rose och mätta i magarna gav vi oss tre systrar ut i den ljumma kvällen.Med filtar omkring oss vistade vi uteserveringn på Grand.Mysigt sitta där och tjöta och njuta av sommarkänslan.
Lite ny cider spisadades för mig ...medan de andra drack Vitt:)


En stund i innebaren blev det också med trevliga samtal och givande .Tänk att det finns såna likasinnade i tanke o livsmål.Härligt.En god Bombardier öl intogs och den är verkligen en hit i smak och mörkhet.Där tyckte jag det kändes bra.

Det är så gött ha den insikten att nu känns det bra .På topp.Räcker med intaget.Skulle inte släppa mig till bli full längre.Inte värt det för fem öre.Berusad av glädje och livsandar men inte full .

Sen kommer då det tråkiga temat.Jag har en thaiklocka på armen som går rätt....har jag tyckt.Men inte Östgötatrafikens värld.Jag går o pinkar har koll på tiden och inser att denna gång KAN jag inte missa bussen.

Snopet har bussen åter gått mot min bygd och sista 1.05.Min klocka var inte ens det...Tar upp och motkollar mobilen och de skiljer 7 min åt....
Ringer hem och sonen väcker Peter som "Glatt" går upp och kommer in och hämtar mig.Hmmm han var inte ens sur.Märkligt tänkte jag .Han lyssnade till min iver över få berätta om dag och kväll.

Du är min omtänksamme man!!Love.

En sovmorgon som heter duga tog vi oss sen och denna lördag bara ÄÄÄÄÄÄR.

Sol ,hemmasysslor,trädgårdsysslor och musik varvat med bikini i solstol.

TACK till oss själva sa vi att vi hoppade av Cykelfesten som annars skulle gjort lördagen helt annolunda i det mesta.(Stress o press men säkert en rolig kväll )

Näe bara vara helger är GULD VÄRDA OCH GÖR OSS HAPPY!!!!


Något som gjorde mig happy var se blommorna mamma gav Peter då han fyllde ett år sk SVÄRMORSTUNGOR..för den ena blommar.Aldrig sett .Märkligt.Ett glädjande tecken .Du är med .Tom läppglanset i väskan igår jag fann var ju ditt nyinköpta .Smörjde mig och tänkte på dig mamma...du finns med...DU har lärt mig det jag behövde veta här i livet i många frågor .Även lärt mig att aldrig bli beroende av något annat än OMTANKE O KÄRLEK!!!


Nu invänta Flisan som min goa Anna & Co tagit med på Ekenäs Riddarspel...
So long .....
22 Maj 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida