Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Pingstdag med PÅSsjukaSå får rubriken bli för söndagen.

Härliga sovmorgnar hela helgen.Nääästan för långa så man får ryggont:)när man vaknar.


Felicia sov hos sin kompis så tom Peter sov längre än vanligt.
Hon kom hem och hade tyvärr fått tagit ur flätornas fläta de gjort där på Riddarspelen vid Ekenäs slott.Sån häftiga kringlor till inbakade flätor hade båda törserna.


Fredde skjutsades för en golftur med sin pappa.Drutten o Peter fick en ensam eftermiddag och jag och Flisan gjorde massor av affärer o provhytter varma och tömda på kläder.

Viktigaste på sån mor o dottereftermiddag är ändå maten ,fikat och glassen .Härligt sitta där och spisa och glo på folk och le menande åt varandra då vi upptäckt samma tanke.Chiabatta för lillan som är gourme och god sallad till mig med bla räkor och kräftstjärtar.Fina bisqvier och god skogsbärsglass som avslut efter många många timmar till fots...jag menar på jakt:)


Däremellan då provhyttstunderna.Felicia du är bara BÄST ha med som smakråd.Ärlig till max!!! och med god smak.

-Nej mamma den där ser du mullig ut i .(klänning i ballongkjol)
-Nej inte den mamma den är barnslig som till ett barn (om en söt klänning)
-Nej mamma den där är för ungdomlig (shortsklänning)

-Wow mamma de där var snygga (slitna jeanshorts)
-Wow den klänningen var snygg (tubklänning)

Sen hördes mina lite mer inlindade referat

-Hmm Felicia lite för liten va...(Underförstått för barnslig)
-Den var ju bara för snygg.Akta dig för Bengt o ha den på dig för då skjuter han nog dig ...(rådjur på hela framsidan)

När hon kommer ut i en lila klänning med ballerinatyllkjol så ser hon på sig själv i spegeln och säger : Näe det här är för barnsligt .Jag känner mig som en balettdansös...Puhhh tänkte jag.

Felicia själv vet EXAKT vad hon vill ha och inte som vanligt.Däremot var hon lyrisk då hon i stort sett fick köpa allt det hon just ville ha.Dessutom ta kartonger och få slå in vissa av alla inköp i som fick gå som födelsedagspresenter till nästa måndag.Hon dansade och då menar jag dansade av glädje i affären.Vi måste gett bestående men för kassörskorna:)!!!
Det härliga är jag jag lyckats smyga undan flera plagg som hon velat ha för att hämtas imorgon så inte allt ska bli avslöjat i förväg.Hittade även själv några plagg till som jag fundilerat på och som omvandlats till sådana där måste ha plagg:)Weard jag vet men fastnar jag för nåt då har jag svårt släppa tanken.Är inte dyr i drift utan kan shoppa ruskigt mycket för lite pengar.Det är en konst och en sport lyckas var gang.


Skor provades på H & M men hon sa efter hon suttit en stund med dem att Näe mamma de här kommer jag bara kunna ha till fint och de är svåra att knäppa.
Så störtskön för precis det stod jag och tänkte men kände hon måste inse det själv.

Sen hittade vi världens tuffaste sandaler och jag fann exakt likadana till mig.
Hennes himlande ögon till kassörskan och meningen : Min mamma måste AAAAAAAALLLLLLTID härma mig ...höll på få mig rodna o vilja dö.

Har väl aldrig härmat dig kontrade jag med.Nääääe men nu vill du ju det.
Sandalerna var sååå sköna men min lilltå bara ville slinka ut så det blev inga härmapor!!

När vi blev nödiga barickaderade vi handikapptoan (förlåt) och kissade i kors hahaha.Vi har bara så kul ihop och ändå är vi bara 40 vs 9 år...ser fram emot framtiden....*kanske*...alla pratar ju om dessa hemska tonårsdöttrar*
Äsch njuter av nutiden och det med rätta.Tack underbara Skrållan för en go dag lägga till minnet.

Underbara sonen insåg vid hemkomst att det kan löna sig vilja umgås med något annat än datorn 24:7......han ville ....Gärna åka in och gå i affärer lite och umgås och äta ......*chock*du är la bara för go hela du mammas pojke....17 år....Vänta ni bara Peter o Fredrik nästa gång det är helg i 4 tal..då ska ni vallas som får i affärer:)eller varför inte en omgång minigolf eller bowling så vi kan bli riktigt osams....hahahaaaa.


Detta och en underbar film vid namn Farsan har förgyllt söndagen ihop med en underbar kvällspromenad med maken vid sjön...en marathonpromenad som han tyckte på 15 minuter hahaha.

Nu stundar ny vecka och den går i rasande fart mot min jobbehelg vet jag.Torsdagen däremot är en mycket speciell dag att se fram emot.
Först börjar vi med en lång sovmorgon igeeeeeeeeeeeeeeeeen:) Alla goda ting är 3 och efter dessa kommer jag vara och känna mig i god form.Bättre gå och snusa än att snusa:)....

So long.

23 Maj 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida