Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Snygg-Trygg

Det får bli rubriken idag.Härligt få komplimanger dagar då man egentligen känner sig Ful-Snygg....Men med nya shorts,turcose tröja,scarves och turcose gympapjucks så var outfiten riktigt sportig.Örhängen ala påfåglar stora som hus.Hur som helst kvinnor kan ibland ge fina komplimanger där man ser att de menar det och det är en gåva vissa besitter .Att se andra och inte bara sig själv.


Kvällspasset funkat fin fint.Har bara världens bästa jobb med mina äldre/äldre och underbar personal jobba med.Olika grupper med olika långt gångna grupprocesser.Dock bär alla avdelningar sin historia och jag är med i den under många led.

Iklädd nya kläder kände nog sig både jag och Felicia extra fina idag .Jag minns själv känslan när jag var liten.Min outfit syntes i exakt 15 minuter idag för resten av tiden var jag som vanligt nurseklädd.En huvudbandera gjorde mig rätt olik och en tant sa : Idag ser du inte svensk ut ...Log och tänkte måste sett ut som en Zigenare..Men Thailandslooken den består med tom lite solbränna som jag underhållt.Idag tom i solstolen en stund ute så nice.


Nu hemkommen efter att ha stannat vid shell och handlat två belöningar ..det ena värt namnet : Riezenpåse .Sååååå gott .Tröck...(ösgötska) in minst 4 st och kände mig så mumsig hela jag.Den andra belöningen är en del i en belöning som upphört:)


Nu stundar tisdagen och den startar med en familjemorgon...hur bra nu det kan vara med mitt morgonhumör...det återstår att se....
Blir nog bra bara jag går och lägger mig nu...Härligt se Peter o Drutten busa så här till gonattet.Han är helt crazy i sitt..mitt gamla... dockhuvve se kort fotat på mammas matta o Mollys leksak.Han fnyser o ruskar o drar .
Drutt är i sitt esse!!!Varit pensionär nu hela eftermiddagen /kvällen..dags få visa sin unghundsida ihop med husse...

Han fick beröm idag.Personal kom och sa att han var sååå fin.
Han hade lagt sig raklång bredvid en boende som satt ensam i dagrummet.Denne hade lätt kunnat klappa och mått så bra av ha honom som sällskap.Sånt gör en matte varm i hjärtat av att höra.Han gladde även en ledsen boende och gjorde den glad och sedd då han själv gick och tog kontakt.Kort sagt vi har gjort ett bra jobb ikväll jag och min vårdarhund.


So long!...............
24 Maj 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida