Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Eurovison vs Desperate Houswife
Ja så kan kvällen delas upp.

Dagen har varit jobbandes.Drutten skällandes.Brukar han inte men haft något säga sin lillebror som inte jag förstår.

Lunchen Sushi från VIN...vårt sjukhus alltså.Pratade om sorgen efter mamma och hur den nu känns.Att jag saknar samtalen .Omtanken.Precis då jag sagt det ringer telefonen och min bonusmamma Maud ringer.Blev nästan stum och rörd.Hon ringde just om det mamma hade kunnat ringt om.VAD Felicia önskar sig och när på måndag det passar komma.Flisan ska ju ha sitt kalas 17-20 måndag med alla sina kompisar.Men inga problems komma efter för henne.Viktigt få komma rätt dag.
Åhhh vad jag blev fylld och tacksam.

Eftermiddagen lika regning som resten av dagen.Tempohöjning lagomt till hemgång.Men som tur är inom mitt gebit så gick snabbt lösa det hela.
Maken kom till jobbet .Stackarn inte direkt läge prata med mig när tangenterna smattrade för en plan.Men han satte sig för att se TV med damerna:)

Vi gav oss right on time iväg i bilen.Hämtade sonen.Åkte för att oförberett handla.Hade fått order hålla mig kvar i stan då dottern ville leka med kompis som bor varannan vecka i just stan.Blev en kombo till att åka och handla och låta tiden gå.

Vid 18.30 hämtades hon och så for vi hemåt.Blev den där stunden sonen velat ha med både mig och Peter i egentid.Kul.Vi åt tillsammans och jag fick tillfälle prova lite mer kläder som jag sugit på sedan i söndags då jag och Flisan gjorde affärer.
Sonen kikade på mig då jag klev ut ur bilen och sa Åhh mamma vill vara young alike???!!!.Jag slog då armen om honom och sa ...ja så alla ska tro att du o jag är ett par och han där *pekar på Peter* är vår farfar!!!!
Sen sa sonen inge mer och inte maken heller heheheheh.Jag alltid haft rätt egen smak i kläder och inte alltid det faller in i modet förrän året efter....Denna dag blommiga leggings,slitna jeanshorts,tröja med hål i armarna,converse och scarves upptill....kort sagt utmärkande!

Mötte goa löparvännen och vi bestämde hoppa löpat idag.Lika gott det.Inte ens Drutten vill ut mer.

Imorgon ronddag och den är fullbokad.Ska nog bli bra med lite kraft och goa skratt.Sånt underlättar det tunga.

Så glad för snart är det torsdag .En stor dag.Fick order av maken att infinna mig en tid på efm då...på förmiddagen vet jag vad jag gör...TANDIS O BORRIS!!!ryser.

So long....

Ett tips för alla päron ..gamla som unga.Läs www.barnperspektivet.se

Är det något som jag gör mig heligt förbannad är det människor som kränker barn.
Det gör mig ännu mer förbannad när de som vet om det blundar och ser till sig själva och sitt.

Nu se Eurovison ...eller njae lyssna ...eller njae se..för musiken i vissa stunder är bara så man vill hålla för öronen...ska se Desperate efteråt inspelat utan reklam..because Im worth it!!!!
25 Maj 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida