Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Felicias dag stundar!!

Photobucket


free glitter text and family website at FamilyLobby.com


Föda .Att vänta ett barn och att föda det är ett arbete.Att fått barnet är en gåva.
För oss betydde Felicia lycka den där torsdagen 31 maj.Dagen då det var marknadsafton precis som i torsdags då vi firade vår 10 årsdag.Med skottår och annat går dagarna omlott med varandra .


Jag höll inte ihop utan båda mina barn ville ut i vecka 31 redan.Det ville inte jag utan ruvade dem verkligen som små ägg till sängs tills det var legitimt föda.
Fredrik i v 37 och Felicia i v 38.Vädrade med flera cm öppet alla dessa veckor så när dagen D var dags gick det fort .


Lyckades med Fredrik bevista sjukhuset hela 12 minuter innan han var född.
Felicia lyckades jag komma in i ett förlossningsrum med 32 min före exakt.Noga med minutrarna i en mammas minne.
Detta just för att den ena är född 16.52 och kickan 21.32....

Alla goda ting är tre och tre krystvärkar så var hon ute.Mullig i mina ögon som ju fått det där hullet en bebis ska ha och vägde lite över 3 kg.


Vad ska man säga om samma lilla lycka 9 år senare.
Du formats och blivit en mogen tjej.Fortfarande kan du leka och pyssla som det barn man ska vara.Ändå kan du diskutera saker som en mindre tonåring.
Det är killar som frågar chans .Ena dagen är det love andra är det av.
Det är datorn som börjat få intresse från dig.Habbo heter det som jag uttalar som godiset alldeles fel.HAAAAABO...så heter det inte mamma!!Faceebook lärde du dig innan jag hann lära dig logga in:)
Du läser numera flytande och kan se filmer med oss och hinna med texten.
Mitt sminkrengöringsmedel minskar i snabbare takt än jag använder det...hmmm.
Din skostorlek är numera 37....
Du spelar basket och dansar .Går på scouter .Börjat och slutat mixgrupp i kyrkan för alla andra gjorde det.Alla andra är viktigt men ändå inte för dig.Du avskyr ha samma kläder som alla andra om du inte själv bestämt det.Du vill vara som DU är .Stå på dig med det gumman.Håll på dig och ditt.Var aldrig rädd sticka ut och vara just som du VILL!!
Du har fått mitt humör som ...vuxen bäst tillägga..om mormor hade fått bestämma hade hon nog tyckt även som barn...Du har även fått de höga kraven på dig själv från mig.Gott nog även det omtänksamma och omvårdande.Du är lik pappa tycker jag utseendemässigt .Klonad.Finns väl nåt drag från mig men kan inte komma på vad hahaha.
Detta året har vi fått uppleva mardrömmen när din älskade mormor dog.Du blev mitt i läsning och nattning ringd med det beskedet 19 nov.En halvtimme senare stod du där vid hennes säng och tog farväl i chock.
Du var som en ängel i kapellet där du stod bredvid mig och sjöng vid kistan den kalla decemberdagen.Du är så speciell.En så värdefull och speciell tjej för oss i din familj.En älskad lillasyster.En go lillmatte och en fantastisk dotter för pappa och mig.
Så glad du har vänner .Vänner som du bryr dig om och vise versa.Var rädd om dem och jag vet och tror att några av dem du har nu är vänner för livet.

Idag är det din dag.Vi ska fira dig på morgonen.Som alltid med en väldigt speciella frukostbricka.Vi åker till skola där du ska bjuda på glass och vi till jobb.Sedan kommer du bli överraskad när jag kommer hem.Ska sluta tidigt.
Klockan 17 kommer ni bli 9 stycken 9 åringar som får ha fest.Massa gott ska spisas.Roliga lekar har ordnats.Pappa dukat och fixat jättefint i förväg i vår gårdslokal.Tror och vet ni kommer få jätteskoj.

Finns en hake....du kom hem förkyld från scoutlägret .....Ber en stilla bön att du inte får feber och blir sämre utan att du ska orka med din dag imorgon som planerat.Nu sussa så jag orkar .Har en långjobbehelg i ryggen bla.En sorgesam morsdag har det varit.Inte träffat varken dig eller brorsan men hört i från er.Hade jag haft numret till himlen hade jag ringt dit ...men kände mammas kärlek ta vägen ner direkt till hjärtat mitt och torka tåren i saknaden efter henne.Fina liljor i vasen bredvid det vackra som blommar vid graven där själen kan få ro.Ogillar den bergodalbana känslor av saknad skapar.Nu ska bara måndagen få lyfta framåt och uppåt i tanke .Glädja och berika.Hylla det som lever fyrfaldigt.Glädja mig och få glädja andra.

free glitter text and family website at FamilyLobby.com
31 Maj 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida