Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2020)
>>


Sämst,

Nästan, jag skolkade första dan på vårterminen. Det känns lite halvdåligt men vad tusan, en skitlång lektion med Eva-Lill är så mycket värre än alla de gångerna Jakob ofrivilligt har trampat på min fot. Han ser sig dåligt för.
Skolan är sämst i världen på tisdagar när alla andra har UF och jag inte hittar någon jag känner, då är det dåligt om jag har nyinköpt cigarettpaket för då maratonröker jag aldeles för mycket, "äsch jag har många kvar" och helt plötsligt upptäcker man att det bara finns tre kvar, då är det en dålig dag. Eva-Lills fel allt ihopa, jäkla knarktant.

Igår var jag glad en liten stund för Linus var i skolan igen.

På kvällen lekte jag med Jakob, Linus och Erik fast mest med Jakob. Jag var jättetrött och somnade en stund. Erik och Linus tyckte det var roligt att hälla vatten i nacken på mig. Fast jag kanske förtjänade det med tanke på att jag lurade i Erik att hoppa över en buske som det var staket inuti så han slog i benet ganska mycket. Jag stannade innan för det såg så högt ut, eller om jag var lite för ofull. Jag eldade frigolit också, det var roligt. Imorse diskade jag också för Jakob var tjock och sov. Sämst i världen att sova där. Fast den här gången sov jag ovanligt bra. Jag ska leva på tandkräm i några dagar och se hur jag klarar mig, om jag orkar. det får nog bli på lovet. Jag är tjock och trött och svamlar, ska vi dö också? NEJ TACK. FISKFISKFISKFISKFISKFISKFISKPUDDING, nu känner jag att det spårar ur, ska jag ta bort allt bögigt jag har skrivit? :O NEJ, jag är inte klen, fast en dag så var det en kamel som slickade mig på handen och dem har JÄTTELÅNG tunga. SÖT. Jag vet inte vad jag ska ha för bild. ANKA? FISK, fisk . FISK är ett bra ord, jag vet inte varför men det låter kul. Jag och Maja undrar fortfarande vilken ände man ska hålla i om man har fiskkrig, svansen eller huvudet? Fena kanske det heter. SVANSEN, FISKSVANSEN, kanske?Jag tänkte ta mig samman och fundera lite över om jag ska skita i skolan sen när det är meningen att jag ska börja trean och åka till Holland eller England och jobba som au-pair men jag orkar inte tänka på det just nu. skräp.

Imorgon ska jag rida hest om det inte blåser som fan.
13 Januari 2007  | Mjäk | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida