Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2022)
>>


Musikalen som fick mig att häpna!

Photobucket

Musikalen i måndags fick mig /oss att häpna.Tycker alla barnen var fantastiska att både spela sina roller och sjunga.Astrid Lindgren hade varit sååå imponerad.De går i en vanlig klass och det var så fantastiskt se och höra dem alla sjunga och det verkligen från tårna .Texter som var mycket svåra öva in och sånger man själva hade haft problem lära sig. 2 timmar höll de på och inte en paus.


Det blev en halvarsglass som belöning efteråt .Regn bjöds det på så Felicia som var Mia Maria,Lotta på Bråkmakargatans storasyster hon tog resulut stövlar på sig dit.

Hon fick ju hastigt samma dag ta över och vara Annika i Pippi Långstump.Hennes goa vän hade blivit sjuk så hon kände hon ville axla hennes skådistalanger.Satt i bilen in och övade och övade på vad hon skulle säga.


Gick finfint.

Flisan så skön.Hon väljer kläder SJÄLV!.Hon gör det bra.Är nog med att matcha saker(hmm skada/arv från mig o Peter)
Denna dag ville hon ha ett ombyte då det blev 2 roller.Blev förra sommarens favvoklänning.Hon strålade i den som en prinsessa.Som Annika tog hon nya blusen från farmor o farfar och en äldre rosa kjol.Även det jättefint.Fotade som vanligt massor men som vanligt tar jag inga bilder med där det kryllar av andra barn av hänsyn.Men dessa jag valt får duga fint.Älskar den i mitten.

Nu är helgen här.Ledig dag har det varit hela fredagen och den började för Flisan och mig hos tandis.Därefter firade vi med fika på Lindahls.Hem för att idka omvårdnad i hemmet.Härlig rutt med Drutt o Rödtoppen klarades med bravur.
Lagade god trerätters till oss tre.Flisan och jag såg film medans maken njuter av fotbolls-VM.Som julafton för en fotbollslover detta juni.Datorn bråkat med att inte vilja tankar ur mina kamereor.Men löste sig till slut....

Helgen ...ja den är här guuuuuuuuuuuuud så skönt!!Imorgon ska det bli skoj läsa vår dagstidning..tror jag?......
11 Juni 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida