Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


En bra-dag

Somnade sent inatt.En medmänniska med stor kråka i näsan som utgjorde något väsande ljud i både in och utandning störde insomniat kan man säga .Framåt 03 slog mina blå igen för att med en putt i sidan få frågan om det "var lagom vakna nu?"....3 timmar senare...
Skjuts av familjen in till stan.En tallrik rabarberkräm och så iväg.Flisans första Kyrkskoledag.Där möttes vi av en fritidsledare som vi saknat som tidigare slutat på hennes Frita.Kärt återseende.
Jobbedag som varit en bra-dag.Det var länge sen.Nästan i chock ha en normalt arbetstempo för en gång skull.
Druttens status sisådär.Dämpad.Äter o dricker dåligt.Handmatas och ger vatten i spruta.Går ingenstans utan att man tjatar på han.Hostan dock mindre och inte hört honom alls denna natt ..eller var det snorkråkan som överröstade honom?!
Vid hemkomst lades alla planer på någon rörelse ner.Vila vila och åter vila.Alltid så med mig.När jag får en lugn dag...då kommer stora tröttheten.Så sova bort tiden fram till 20.00 blev det.
Därefter äta gott kött med wok och stora godispåsen i en svälj.
Fotboll .Holland -Uruguay där jag hejar på Holland...våra orangea vikingar.

Nu går vi mot en rondförmiddag och vid utstämpling imorgon startar min minihelgledighet.
Längtar längtar längtar såååå efter sonen.Så tomt en månad utan han.Två veckor på resande fot.Inte pratat med han alls.Alla andra lyckats få språka med han men inte jag.Jag surar inte för det.Har inget behov av kontroll på så vis.Bara glad höra livstecken och att allt är bra.
Ett fint vykort från Paris har han skickat och jag ska ha egen frågestund med han om allt han varit med om på sin resa med sin pappa o hans tjej.Höra om farfar och han spelat något schack osv.
Ens barn är ju bara till låns.Nu har världen lånat han ett slag .Nu är han bara vår *L* för en månad!Favör få ha han hemma på hans 17 årsdag!!Jippi.Oftast har han senaste åren firat den i Sarajevo.
Världens bästa man städat hans rum ikväll och gjort fint inför hans hemkomst.


Kort sagt imorgon kväll får Flisan ge sin älskade storebror samma kram som när han åkte...och vi andra får se uppåt i en kram och njuta av att vår älskade son/lillhusse är hemma igen .
Så märkligt men det sista Fredde säger efter han sett Drutten i 5 minuter innan han for är."Drutten är sjuk mamma".Han är ju inte alls som vanligt...Så rätt han hade...det hade nog börjat då den sabla Kennelhostan...Just som jag skrivit detta kommer han från köket och hämtat sin leksak som piper och busar runt med den..ungefär som förklara...jaga är okej matte..men handmata mig gärna ett helt liv till !!!!


6 Juli 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida