Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Nu har vi semester! I Norrland!

Nu är det en vecka sen jag & Jerry blev en Göte rikare! Allt har gått väldigt bra och det känns väldigt enkelt att ha valp! Han äter bra, sover bra, är så gott som rumsren (endast 1 pöl inomhus än så länge), inga problem att åka bil och verkar finna sig överallt. Vad tycker då Jerry om sin lillebror? Tja, han verkar väl inte tycka så mycket, utan är rätt så nollställd i ärendet. Han har mer kört nonchalantmetoden. Syns man inte, så finns man inte!

Hämtade Göte förra onsdagen. I torsdags fick han vara några timmar hemma hos Sebbe medans jag & Linda var till Uppsala för att prova klänningarna som vi hade köpt till bröllopet. Dom skulle nämligen sys om lite, så vi skulle prova justeringarna som hade gjorts. På kvällen hämtade jag mamma på Arlanda, för hon skulle komma ner och vara hundvakt medans jag jobbade mina sista dagar innan semestern. I lördags var jag på ett underbart vackert bröllop!! En mycket trevlig och minnesvärd dag! Varmt var det också! Och särskilt om man har pansarklänning på sig som inte andas! Mamma kom och hämtade mig på natten och då fick Göte komma och mingla lite på bröllopet innan vi åkte hem. Jobbade sen söndag + måndag. Planen var att vi skulle åka till Norrland på tisdag morgon, men jag kom på en snilleblixt på väg hem från jobbet och vi bestämde oss för att åka redan på måndag kväll och köra på natten. Kanske inte helt genomtänkt och det funkade bara för att mamma åkte med. Hade aldrig orkat köra hela vägen ensam.

Vi har tagit det ganska lugnt sen vi kom hit. Och på fredag åker jag & hundarna längre norrut, nämligen till Kiruna. Det står hundutställning på programmet. Gällivare på lördag och Kiruna på söndag. På lördan är det bara Jerry och på söndan ska båda vara med, så då är det dags för Götes premiär. Ska bli skoj! Fast jag måste väl erkänna att jag inte är mest sugen på att redan ge mig iväg på en lång bilresa igen, dessutom ensam. Och jag är inte heller sugen på att packa om packningen, men det blir nog bra när vi väl är där!

 

7 Juli 2010  | Blogg | 1 kommentar
Lycka till på utställningen med båda dina guldklimpar!!! Hoppas det går bra! Kram /Agge

Webbplats: http://www.nogg.se/tyra
Skrivet av Agge den 10 Juli 2010 22:18
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida