Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Moderskärlek

Photobucket


Ja det är moderskärlek som strömmade starkt igår genom hjärtat.
Sonen mötte oss hemma vid hemkomst efter jobb,frita och storhandling.

Tror inte han förstår hur mycket man saknar och gläds när han kommer hem så här varje år.Behövs inte han fick stå ut med bli kladdad på och FOTAD...hmmm fick inte han att le på bild men lyckades genom handen se de vackra gaddarna.
Sån fantastisk kille.Snygg och genombra hela han.

Flisan kom imorse och kramade mig och säger "Jag är så glad du och pappa skapade mig så fin".Vad svarar man?Jo det var en fin stund *L*.
Är så tacksam över kidsen så är det bara.Det bästa som kunde hänt i livet.Större än störst.
Bilderna annars uttstålar annan moderskärlek .Mammas döda Orchidee börjat explodera i knopp och blomma.Likaså flamingon.Ute blommar honungsros och även de andra "frysta" rosorna är vid liv..Kort sagt.Efter vintern och död kommer värmen och liv igen.
Gåvorna han köpt på sin resa var till syster.Ett snäckarmband,en underbar kudde från Eurodisney i Paris ,mugg och liten grillvante..En handduk med Hello Kitty hade de snott på stranden i Kroatien.Men det man inte vet lider man inte av sa jag.

Drutten han hade tre drycker välja på igår kväll...Fick en hutt Bisolvon innan flaskan hämtades vidare.Han lyckats smitta morfars kvinnas dogs...Snacka om inkubationssmittotid..4-10 dgr innan det bryter ut smittar de som bäst..då inte lätt förebygga kan man säga.Tror alla hundägare som får detta hinner smitta ner någon hund .Löpeld.

En härlig välkomstmiddag skapades så igårkväll och pratade med goa vännerna som åkt långt denna dag.Happ ..så var de inbjudna.Lagar ju ändå alltid mat som räcker till ett kompani.
En mkt lyckad kväll blev det.Fotbolls sågs och Spaninen blir nu Hollands röda tomat bita i.Tror som jag tidigt sagt i VM att Holland vinner .Får se om jag får rätt.


Ikväll bär det av till Linköping för att se underbara Lasse Winnerbäck.Hans hemstad och där blir alltid konserterna något extra.

Imorgon bitti kör vi en annan del av Köpingsstad.Blev ringd och tillfrågad ändra Ansvar & Omsorgs lokalisation .Abeslut säger jag.Ombyte förnöjer.Åsa Fleixbel its my name.Nyköping here we go för några arbetspass.

So long.
8 Juli 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida