Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Simsala bim torsdag..o jag blev kriminell...

Denna torsdagen har inneburit en massa ting.Glädje över en lösning jag tror blir prima.
Förbannelse över att ha förlorat min mobils simkort och nu blir utan x antal dagar.Ring hem ni som vet det numret:) alt makens eller Flisans mobbe.
Sedan förvåning komma till kyrkogården där mammas/mormors grav blev en chock.Det var rätt dött o torrt då jag gick där vägen fram mellan gångarna med Drutten under armen.KRIMINELLT jag vet.Druttar får inte bevista varken badplatser i min bygd eller kyrkogårdar.Men har gick INTE på den utan var under min arm.
Det som mötte oss var en grav som PRUNKADE .Alltså stjärnögat hade växt sig så stor att inte ens mammas namns syntes.Den blommade hysteriskt med sina lila blommor.Har Pelargonerna var de största jag sett och blommade som i en explosion.Har aldrig sett något liknande.Satte chockad ner glad Drutten.Första gången han fick stå där.Han ställer sig till rätta.Lyfter resolut på hö ben och kissar rakt på Stjärnögat.Sen ser han sig omkring.Ser en hare ett par meter bort bara.Jag får is i magen.Inte kul se en jakthund jaga hare på kyrkogården...Men så gör Drutten något märklligt.Nosar runt precis rakt där urnorna ligger.Så lägger han sig där och drar en förnöjd suck stirrande på haren som mumsar gräs.

Mina tårar som brände innan för ögonlocken de torkade och jag log .Log innerligt och sände en tanke till högre makter.Tackade för besöket som gav mer än det tog som alltid.Mina älskade som älskade mig så mycket de vilar där i frid.Graven ger frid.Tom Drutten får frid.
Mina tårar kan komma i helt fel sammanhang .Häromkvällen grät jag så mycket att när jag vaknade hade jag problem få ögonsvullnaden lägga sig .Tur man kan skylla på allergi .

Så tog jag han under armen.Pratade med honom hela vägen ut och fick en sörjande farbrors onda öga då han såg hunden.Men han sa ingenting.Tur för honom.Orkar ärligt inte ta ovilja mot det djur jag älskar så mycket.Som få skit för ens barn på nåt vis.Dessutom "mommos" ögonsten in i det sista.


Hämtade maken och så styrde vi kosan mot att få ett par nya jobbskor till mig bla.De andra gått sönder och jag har skitont i fötterna.Thimberland bidde det .Få se hur de går vandra i in The House.

Filmen Vägen har setts och den berörde.En långsam film.En film i den värsta mardrömmar av alla.

Nu stundar så äääääntligen fredagen alla pratar om.Den där semester startar för gäng nr 2.Min låter vänta på sig en vecka till.Upploppet körs .Kan ju bara gå prima i nya sandaler.
Precis så ska vi tänka.Döm ingen förrän du gått 100 mil i dennes mokasiner.

Gonatt ....Se Ya.

Dagens bild är skir...den andas sommar.Vår badstund i veckan.Hela familjen samlad.Kvällsdopp i solnedgång när det är som allra vackrast i vårt land.Photobucket
15 Juli 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida