Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Sverige är fantastiskt

Photobucket

Idag visar bilden just hemresan för Danmark.Den underbara soluppgången på E4 mot Norrköping glömmer jag aldrig.Nattkörningens tårtbit !!

Vi kom hem idag men inte därifrån.Idag stämde inte det uttrycket så väl in känner jag.Hade lugnt kunnat stanna kvar i mitt rätta element .En livstid.Såå ljuvligt har det varit .Sånt lugn och en sån lisa för själen.Mer om det en annan dag.

Men inget depp här inte.Beställde med mig solen och den blå himlen.Solstol ,läsa ut Good Enoughboken av E Gummesson.Lyssna musik och bara ha det bra det är vad timmarna handlat om so far.Den boken lärde mig enormt mycket för framtida handlingar och tänk.Så härligt med böcker som ger sådana ting.

Hur som haver .Resan inåt på en semester betyder alltid mer för mig än resorna utåt sett.De som "räknas" upp inför andra är bara smäck .Yta .För att dölja det oftast rätt skadade inre.Går aldrig resa ifrån sig själv.
Näe bäst sluta skriva så du som läsare inte får en törn i din självkänsla:)Precis sådant handlade boken om självförtroende kontra självkänsla.Perfektionismens jagande i allt både inom jobb,hem och i livet.Good enough ska jag jobba på att vara resten av mitt liv!!Vet att jag kommit långt i min utveckling sen tidigare pga de kriser som passerat.Men färdig det vill jag aldrig bli.Bara mer nyfiken.

Summan av kardemumman denna sommarsemester är att den var mer än Good Enough på alla plan....och vet ni vi har haft oerhörd tur med vädret!!!

So long.
14 Augusti 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida