Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


En dag som inte tog knäcken på mig ....

Men dagen då det knäckte och knakade i hela min kropp från topp till tån...
Kryptiskt jag vet....Men jag har sedan slutet maj dragit med en låsning i revbenen på vä sida mitt i ryggen och den har busat rejält med mig .Värken i mina fötter började lagomt till semestern och jag har fått allt svårare gå med tiden.Verkligen lidit mig igenom dagar då jag behövt gå ...Ehh = varje dag.Snålheten bedrar visheten kan man säga om min väntan på att detta skulle gå över av sig självt .Min stackars man har masserat sig trött varje dag.


Med facit i hand skulle jag gått till min sjukgymnast dag 1...men hoppas nu att alla knak och brak kan ställa skiten till rätta .Känns redan betydligt bättre överallt ,även om inte Rom byggdes tillbaka pronto.Ni som har skepsis mot att tro att du kan ha fel i ryggen då fötter ex värker...ni får tro mig.Nerverna som grenar ut från ryggen löper ner i hela rumpan och benen/fötterna.Exakt där min låsning satt går nerver just ner i ovansida fot och ut i en tå..OM jag blir bra inom ett par dagar och kan gå utan smärta...DÅ ÄR JAG ÖVERTYGAD om att David Felhendler i Norrköping simply is the best.

Råden för rehabilitering var bara så Guld värda.Samtalet jag fick även det som terapi just en sån här dag.Dessutom har sjukgymnasten förlorat sin ena förälder ung så orden om sorgen var inte svåra få förståelse för.

Jobbdagen varit i mina ögon bra.Så glad för min kollega och även min nya som börjat.Men idag var det just en sån dag då vi fick tänka en tanke klar innan nästa smattrade.Dock ska ALLTID något hända när man minst anar det.Teamwork på hög nivå och vi ror dagarna så bra iland.Luv luv.


Styrde kosan hemåt klocka 16.00 som nya schemat numera innebär som sluttider för det mesta.Landade som alltid i sängen för lite powernap och sen hämtades jag och Fliso till Rixfm festivalkonserten.JÄTTEMYSIGT,VARMT UTE *kors*...Regn som INTE FÖLL!!*kors*.Bra artister och förstås ingen konsert utan vår DRICKEBACK stå på .Guld värd för en liten flicka och trött mor.


Nu sussa gott och läsa ut roman nr 6 i semestersvitsläsningen.Denna handlar om en kille som blir handikappad och förlamad från midjan och neråt och hur han kämpa sig till ett OS-GULD i simning.....DET FINNS INGEN GRÄNS heter den och Eva Wiklund skrivit den.Anders Ohlsson är min hjälte....

Mamma...i hjärtat och i tårar speciellt igår och idag var du med som vinden och i varje andetag och varje skratt som alltid...nära nära.

So long...
19 Augusti 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida