Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Aspöja när det är som allra bäst....

To-lör och vi hade enorm tur med vädert

Photobucket12-14 augusti...Kunde inte fått det mysigare avslut på semestern .Östgötska skärgården då den är som bäst.I denna bild avklaras ett Simborgarmärke(totalt 300m) i böljan blå.Felicia o Amanda så stolta efteråt.Barnen att se leka med håvar o det enkla var som att återuppleva Saltkråkafilmerna där Drutten agerar Båtsman!!!!Njutning.Flisan lär sig så mycket .Bara det där med fiske i nät o rensa osv.Blir ingen fjopa som jag brukar kalla det.

Mia och Mange anslöt och kvällen avslutades med nattdopp där tom jag badade!Innan dess åt vi rökt lax och kallsås med vitt vin.Kunde inte smakat bättre med den usikten och det lugnet som råder därute.
Flisan sov i tält den natten med de andra barnen.Photobucket


13 augusti...Nät skulle tas upp och 3 mammor o modig kille lyckades få upp fångsten och få den ätbar.Tror det var här jag insåg att jag behövde en NY FRISYR!
Grabbarna o tjejerna var med i båten bredvid o höll ställningarna.Drutten så söt som kikar fram i båten.
Mina händer var helt som sandpapper efter alla flundror jag tagit loss från nät och sen ränsat.Sikrommen den sparades och de största flundrorna ska rökas .Vi fick med oss ett lass hem som tillagades på lördagskvällen med panering och god sås till.Älskar verkligen åka båt och har alltid älskat fiska...som den fisk jag är.Photobucket


Fre den 13 .e då kommer även stadsarbetande maken och ansluter till vårt gäng.Bilder talar för sig själv.Storfiskaren Mange med sin aborrefångst.
Ålryssjan med sin fångst.Jag så rädd för dem så att jag inte vågade bada nattbad mer pga att den låg så nära bryggan.
Flisan på bryggan när hon är som allra finast o god grillmat som avslut nattbad för alles :)
Dagen efter hittar jag inte Drutten..han återfinns liggande som prinsen på ärten:)Vi åkte båten hemåt och kändes som om vi varit borta en vecka och tankat energi.

Nu två veckor senare har man distans.Jobbetider och struktur med vardag pågår.Familjesammansättning som ska funka och kort sagt den regnbågslika vardagen.Vem kom på säga att den är grå?
Scheman sätts och vi så glada ha schemat klart ända till januari...Underbart är kort!!
Det bästa är ändå planera in ljusglimtar framåt i tiden.Love it.

Dagen idag internrevison och slowly gemak som jag nu påbörjat idka.Smekmånad för nya kollegan o mig .Åkte storhandlade efter jobb.Något aptrött efter dålig sömn 2 nätter.Men attans vi rånade Willys på alla mat.Länge sen jag handlade för 2300:-Men nu har vi så vi reder oss länge.Barnen älskar just hjälpa till packa upp efter sån handling .Som julafton sa sonen.Han härlig som kan bli glad för att få Kalles randiga hemköpt...Familjemiddag där alla fick berätta om sin dag och många goa skratt över Gulaschsoppa med bröd och god ost.
Ikväll ska kudden få plattas early .Go bok o sömn det blir nattfösaren.


So long ..rask march mot min favvodag!!


(....pekar...for you Sancha)
26 Augusti 2010  | Dagbok | 1 kommentar
Äntligen och det var inte en dag för tidigt...hehe. Jag har läst din blogg och inte missat så mycket. Vill ändå beklaga din mammas bortgång och detta var ju verkligen tråkigt Åsa. Massor med tröstekramar med styrka från mig. Du har skrivit så mycket vackert återkommande och hon vet det här nu Åsa och jag tror att hon är mycket glad för att hon fick dig. Ser också på dina bilder och minns dina barn från vovve.net och vad de har växt till sig. Jisses vad tiden går fort Åsa......*vill inte* Jag kikar in här lite då och då och tycker det är skoj att läsa om vad du företar dig. Hoppas bara att det ska bli mer skoj i ditt liv och att alla tråkiga händelser håller sig borta. Kram på dig!

Webbplats: http://www.sancha.bloggplatsen.se
Skrivet av Sanna den 27 Augusti 2010 15:16
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida