Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


En kärlekens och tårarnas helg....

Hmmm ...jo så får den nog heta även om helgen inneburit en massa annat också.Rens av byrån i hallen.Ja den byrån som gett vika och gjort att det sett ut som komma hem till Fam Hejkomochhjälp sista veckan.

Vi styrde mot IKEA i söndags och tänkte komma hem med en likadan byrå.Tji fick vi.IKEA fick aggera returpunkt och vi gick därinne slött slappt och likgiltigt.Ingen av oss gillar gå på IKEA...det suger som ungdomarna säger.

Det bäst är den billiga korven man kan få köpa som belöning för att man tagit sig igenom labyrinten.Ut kom vi med en dammbortagarrulle,en påse nypor till just frysmatspåsar och en liten grå gosemus som det bara stoooooooood Felicia på.

Byrå...? Nope....Vi fick syn på värsta bästa lösningen med skjutdörrar o sa att vi åker hem och mäter...Hmmm ett stort grått proppskåp rätt behövd i ett hem står i vägen för den lösningen.En klok man sa att vi kan såga ut för just det i hela komplexet.
Så nuuuuuuuuuuuuuu ser det som HEJKOMOCHHJÄLPOCHINGENHJÄLP KOM i vårt hem med små söta Willys påsar överallt.....Schnyggt jo jag vet....Jeezzes förstår att byrån gick sönder med all den tyngden...bara massor med bra och ha saker.


Vadan kärlekens helg då?Jo Flisan och jag ville så gärna se hennes kompis Wilma vara brudnäbb .Jag ville hemskt gärna se brudparet också förstås likt Flisan .Vi fluktade i kyrkan och på kyrkbacken och sen for vi till graven vår .
Kontrast?..nope.Kärleken till dem gör bara gott få idka där på plats.Hade däremot inte gjort något fått fara till mamma och visa upp oss i all vår prakt.Men som Felicia sa ..ta ett foto här på mig vid gravstenen.Du vet de KAN se oss mamma.Då kom tårarna för andra gången denna dag....eller var det tredje?Tårar av så olika anledningar.
Den gröna ögonskuggan från Clinique var mammas.Grät medans jag målade mig fin .....Det är de små tingen som gör mig sorgsen.
Bara alla dessa mor/dotterting som det känns som ALLA gör just nu de smärtar enormt.Vaknade lördagmorgonen med just känslan ....jag känner inte livet i mig.Jag känner mig bara totalt klipp slut och tom.Som om jobbveckan sög musten ur mig trots att jag försöker jobba slowly.


Vid hemkomst tog maken några fina bilder på oss finklädda brudar i våra nyköpta klänningar.Då kommer sonen och EN BILD fick Peter ta för sonen och VOILA !!!Superfina alla tre tycker jag.Min man kanske är den som borde byta yrke till fotograf.

Älskar dem mer än livet självt och just denna bild ska jag be en mycket go vän göra i fotoformat .Ska maila den i fina pixlar så den kan pryda fint i en ram.

Det märkliga idag var att vi blev bjudna bort på bröllopstårta!!Just det tårtan från igår....Som en cirkel som slöts denna kärlekens helg.Gott var det .Gott för hjärtat se brudparet stråla och se föräldrar som skilt sig kunna umgås tillsammans.Kom så på att det var meningen vi skulle skynda oss så att gifta oss Peter o jag.För just den dagen umgicks mina föräldrar .Det strålade om dem båda.Båda var så lyckliga över se min/vår lycka...Idag har jag ingen av dem kvar.10 år 2011 och tänk vad livet har förändrats kapitalt.


*******

Filmtajm denna helg var tredje Twilight filmen.Gillar dem på något konstigt vis.
Sedan såg vi Bröllopsfotografen som hade sin poänger.

Drutten hälsar han har fått jogga med Husse i lördags och med långhusse i dag.Väckte matte genom kräkas lite gräs imorse..Just nu snusas det i soffan som en hel ...hund:)
Herr Mupp kom hem efter lördagens träning med en misstänkt spricka i revbenet.Bara utfodra han med smärtpiller .
Lillan har lekt och lekt och lekt och lekt.Hon älskar bara vara på helgerna o helst inte alls umgås med kompisar .Göttmos som är sonens ny uttryck för något jättebra.Eller Njutning som han också säger om allt.
Själv så är det status que med min höger vrist.Kämpat i snart 5 veckor med smärtan.Linda foten har hjälpt lite i helgen.Inte gjort det förut då jag ju inte skadat den eller har den svullen men märker att den värsta smärtan lindras.Fattar inte vad det är i framsida fot.Men men blir ju naturligt slow av bara farten som är mitt nya mantra...SLOWLY!!

Nu nanna kudden.Ny arbetsvecka stundar ...tar sats mot en sovmorgon inför kvällsjobb.

Mer bilder annan dag ....Kikar upp..knepig är jag.Skriver aldrig en stavelse av rättmätt dagbok när jag har semester..tänker på Thailand och nu osv ..men den vanliga vardagen som inte är alltför ljus den kan jag orda spaltmeter om......
30 Augusti 2010  | Dagbok | 1 kommentar
Oj vilka berg-och-dalbanor du har i livet men som du skriver att det har ju kontrast till varandra på något underligt sätt. Filmen remember me hra jag aldrig sett. Vem spelar? Jag såg bröllopsfotografen men det var få fniss och blev besviken. Så fortfarande tycker jag att svenskar är dåliga på att göra humorfilmer. Där ligger Solsidan högt i kurs. Ha det bäst vännen. Kramen.

Webbplats: http://www.sancha.bloggplatsen.se
Skrivet av Sanna den 31 Augusti 2010 13:21
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida