Prazsky Krysarik
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Att hålla sin matte allert.

Jag och matte känner varandra ganska väl nu förtiden. Det blir väl kanske inte riktigt samma spänning och dynamik längre i vårt förhållande. Så nu har jag kommit på lite nya sätt att hålla matte allert på.

Idag tillexempel fick jag och Mysan följa med ner till affären. Matte brukar binda oss i foajen innanför entrén. Detta för att ingen skall få för sig att stjäla oss.... Vi brukar sitta där, tysta och lydiga tills matte handlat klart. Men idag tänkte jag se om matte klarade av att slå hastighetsrekord på att handla (allt för att höja spänningen). Så fort matte lämnade oss fick jag Mysan att gå med på denna spännande tävling. Så vi började skälla och yla. Högt och ihållande höll vi på med denna aktivitet. Då det var eftermiddag så var affären fylld till bristningsgränsen och många var det som fick lyssna på vår sjönsång. Det tog inte många sekunder innan vi skymtade matte inne mellan hyllorna. Vår sång hade lyckats få henne helt hysterisk! Hon sprintade mellan hyllor, varor och kunder som den värsta femkamparen. Väl framme vid kassan var det kö.... låååååång kö. Det var då vi tog i lite till med vår sång och matte lyckades framkalla den där blodådern i pannan som hon får när hon är lite stressad.

Två minuter och 45 sekunder efter det att matte korsat startlinjen stod hon åter hos oss i foajen. Visserligen med endast en bråkdel av det hon tänkt handla, men snabb var hon i alla fall! Sen vandrade vi hastigt hemåt, matte röd och svettig och vi mäkta stolta över vårt förverkligande av vår plan att få mattes liv lite mer spännande och innehållsrikt!

puss till er alla.
30 Augusti 2010  | Nelinkas liv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Nelinka z Jeric                                             Skaffa en gratis hemsida