- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Repskap med vilda djur, födelsedagskalas, val och duktiga släktingar...

Hösten brukar vara min mest intensiva jobbperiod, vilket är en av anledningarna till att jag inte hinner blogga särskilt mycket. När jag väl är hemma efter en jobb och alla möjliga aktiviteter vid nio tiden (åker hemifrån vid 6.30) orkar jag allt som oftast inte ens sätta på datorn. Men, men... här kommer lite från veckan som passerat i en alltför hög hastighet!

Fasters favoritkille har fyllt år
Jordens bästaste Theo har fyllt 9 år i veckan vilket firades med kalas såklart. Janis och Iza var självklart med och fick vara i trädgården medan vi andra käkade middag. I paketen låg det bl.a. en laptop, kläder och leksaker. Puss älskade gullunge - Faster finns alltid för dig!


Gullungarna med vovvarna!

Hoppteknik, massage och promenader...
Den intensiva tävlingssäsongen är över och det känns rätt skönt om jag ska vara ärlig. Nu planeras träningar och viloperioder utifrån de tävlingar vi har kvar under året. Göteborg, Falkenberg och Rättvik (?).

I veckan åkte jag upp till klubben och tränade hoppkombinationer. Numer är det stenhård träning på hoppteknik för att i framtiden minska rivningar på tävling såklart. Självklart kommer vi ibland lägga in pass med mycket av det vi fokuserat på tidigare under året och som resulterat i flera framsteg. Förutom ett par träningar för Farmor Jenny kommer vi att träna inomhus i manege på söndagar när mörkret kommit innan man ens gått från jobbet. Dessutom ska jag försöka simma iafl. varannan vecka senare i vinter.

I måndags var Janis på massage och det är fräckt att hennes kropp utvecklas positivt. Hon använder sina muskler på ett bättre sätt och det var lite i-landspromblem som rättades till. Så underbart att se hur mycket släpper och hur min favoritvovve njuter av att vara där.

Sköna promenader har vi hunnit med, både i skogen och vid havet. Både med vänner och ensamna. Så som hundlivet ska vara helt enkelt!


Mindre sånt här...


... och mer sånt här!

Polly har flyttat in...
Min lilla häst har nu flyttat in i stallet och står inne på nätterna. Jag har dessutom fått tag på två hyrare som kommer att ta hand om henne två dagar i veckan var. Framöver kommer jag att rida måndag, torsdag, fredag...

Repskap och vilda djur på Kolmården
I fredags kväll åkte Elin och jag till Kolmården för att delta på Repskapet (årsmöte) för Sveriges Hundungdom. Bra diskussioner och angagerade ungdomar, dock är jag personligen lite besviken över att inget beslut kom gällande rösträtt för lokalklubbarna.

Bättre Maskotsnålvinnare än Sophie och Jane Hedberg går knappast att fina - vilka ljuvliga människor som har ett stort gul/svart hjärta (nu menar jag inte AIK eller Elfsborg utan Sveriges Hundungdom). Ett nytt Ungdomsråd valdes in, vilka jag önskar ett stort lycka till med kommande verksamhetsår!

Förutom möteshandlingar har vi hunnit gå på en delfinshow samt åka på safari med bilen. Vi har bubblat bubbelpool, ätit mat, mat, mat och träffat en massa härliga människor!


Fika innan det blev utflykt i parken...


Fendans... (otroligt svårt att ta foto där inne)


Follow the leader...


Tja... lite sådär fyra (?) meter upp!


Zebra!


Funderar på zebra-pants!


Varg... så coolt att ha den typ en meter från bilen...


Lejonhona som sätter blicken i en...


Middag!!!

Val
I fredags gick jag och förtidsröstade. Har nog aldrig varit så osäker i mitt val som detta år. Röstade med hjätat för frågor som ligger mig närmast. Tycker många partier har massa bra saker som de vill genomföra faktiskt. Tror det blir bra vilket block det än blir, huvudsaken är att vi alla röstar och att SD inte kommer in i Riksdagen.

HP för Iza
I lördags var mamma på Partille BK och visade upp Iza på en inofficiell utställning. Även denna gång knep hon hem ett HP. Fast mer träning behövs, än är godis i marken och dylikt mycket roligare än att gå fint! På tisdag börjar mamma sin kurs på GMBK, ska bli intressant och se de utvecklas tillsammans!

Månfares Jimi Henrix vann Unghundscupen i vallning
Janis bröder (7 stycken) är liksom henne själv riktiga stjärnor i de grenar de utövar. Idag vann brorsan Jimi Unghundcupen, vilket är en enorm prestation. Stort grattis Jocke (ägaren), Johan (föraren) samt Lottis och Jenny för den fina kombination ni faktiskt satte ihop för fyra år sedan...


Jimi ... (foto: Joakim Forsgren)

BK Gerda tog hem ytterligare en seger
I tisdags spelade vi match på ett blött och halt Heden. Janis var med som hejarklack och liksom vanligt ligger hon fint och följer bollen med blicken. Ny seger och trots att det återstår en match är det klart att BK Gerda i år står som seriesegrare!!!

Dags att gå in och softa på soffan och följa valvakan. Sedan kallar sängen och uppladdning för en ny spännande och intensiv vecka...

Du är det finaste jag vet.
Du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna,
som vindarna,
som vågorna,
som fåglarna,
som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän.
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek.


Björn Afzelius


       
19 September 2010  | Diary! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida