Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2023)
>>


OFFLINELÖRDAG

Så får rubriken bli idag.
Solen lyst vackert på alla som varit utomhus.Har själv kurat skymning under täcket mestadels.Läst bok och nu är serien Kallentoft slut och jag sörjer.Kan inte förklara bättre än så när en bra bok tar slut så sörjer jag alltid nån dag innan jag har lust ge mig på nåt nytt.
Jag har behov av dagar bara gräva ner mig i grottan och landa.Få tid att tänka och bena upp tillvaron.Älskar min man som ger mig just tiden till det.Han brukar fråga en fråga jag bara behöver svara på så vet han....

Flisan hjälpt till laga mat och det blev Norsk lax och potatis med kallsås och sallad som hon skapade själv.Allt medans hon sjöng så fint.Hon har sjungit hela dagen.Vaknade till hennes sång och så har hon fortsatt .Allt medan hon lekt ute själv ömsom inne.Gillar hennes attityd till livet och till sig själv.Likt mig o Peter har hon inga problem bara vara en hel helg om det är så.

Goa gamla grannar lånade Drutten hela dagen och han lekt bland hästar och skött sig så fint.

Pratade med min pappa också och han gav goda råd som föll i god jord.Nu längtar jag massor efter något han har i sin ägo.

Det var lördagen den 2 oktober det..nu filmkväll med en påse nötter !!Det är gött det.Som en björn som sovit har jag vaknat till liv....ska ge mig ut i googles värld en stund för att planera något väldigt roligt som komma ska.

Ride off...Ride on....
2 Oktober 2010  | Dagbok | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida