Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Jag blir hellre jagad av....

Photobucket


Fåren.....Men det sa vi inte riktigt där vi satt i solen .Cykelutflykt med lilla familia runt i vår bygd.Natureservatet är så fint stanna vid .Vi såg först ett får komma springande mot oss.Det stannade inte före vi sa HEJ!...sen stod det där och bräkte och bräkte tills det plötsligt gav sig iväg igen.Då skojade vi och sa att snart kommer hon tillbaks med hela flocken...Det var helt sant.Plötsligt kom 3 bräkande får springande rakt mot oss.De fick oss upp från filten och så tog de över den.Krafsade och mojsade runt .Det kom fler och de satte ingång och jagade Flisan o Peter.Bulle bulle...röda saftkåsan...Yes....

Jag skrattade så jag tjöt och hade fullt sjå få upp kameran för att fota det det hela.Då häller jag ut kaffet rakt i huvvet på Drutten som nu stinker Zoega...

Det hela slutade med att de gosade med fåren och fåren med Drutten och det är rätt sköna djur måste vi alla instämma i.

Cyklade vidare och Drutten sprang ömsom åkte cykelkorg...Vi styrde mot att köpa ägg och frukt vid handelsträdgården.
Dagen har sen handlat om att Flisan bakade äppelsmulpaj med min assistans.
Grannen kom för att hjälpa oss med datorn.Jag själv påbörjade boken som Peter just läst ut i brist på annat.Den verkar helt okej hittills.Lite lagomt mystisk.Titel..inte greppat än..Jo visst ja Människohamn heter den.

Så nu dags sova för långveckan påbörjas.Peter spillde just ut 1 1/2 liter Comfort sköljmedel ...jag som trodde han rakade sin knopp/kropp för att inte se ut som Al Caida.
Man blir ju rädd för alla dessa terrorhot som de utlyser i Europa.Ungefär som när vi skulle till Thailand...då var det rödskjortorna man skulle rädas.Tror vi drar till oss all världens oro .....Näe rädsla i en kohage var ingenting med de rädslor man kan få bara genom se på TV...Nu borde ju maken åtminstone vara mjuk för resten av sitt liv:)

Bääähhhh Bähhhhääää.
3 Oktober 2010  | Dagbok | 1 kommentar
Kul med fåren. =) Vart har du dina rötter här uppe i norr?? Ställer gärna upp som guide...om jag hittar förståss..när du kommer hit. =) Ha det bra.

Webbplats: http://www.jamthundinnans.blogg.se
Skrivet av Mia den 4 Oktober 2010 09:31
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida