Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


HUV`AAAA-LIGGEN!

Ja herregud hur ska det uttalas tänkte Flisan i läsläxan och mamma just på toaletten kissandes hörde att det hon läste lät konstigt...vänta stryp där ropade hon och torkade sig snabbt...Vad läser du HUV`AAA-LIGGEN....Du menar Huvaligen...

Ehh jaaa.Tösen läser som ett rinnande vatten och vår sport är att finna just sådana här ord som hon aldrig hört och som kan uttalas som det låter...

Förövrigt har den trötta modern vid hemkomst packat in ett lass SMUTSIG disk i skåpen..Då är man trött...En riktig sopa...(kolla min fina sopborste i bild)
Lite lätt disträ.

Hade varit på graven efter jobbet och planterat superfin vit perenn ljung ihop med det som var innan.Även det perennt.Tog så hem det vissnade och planterar det i trädgården för att kunna använda igen nästa sensommar.Mamma o mormor hade älskat det tänket.De hatade just gravar egentligen där pengar slösades hej vilt på blommor som bara kastades.Kände mig riktigt nöjd då jag styrde därifrån.Ljuvligt vackert har de just vid sin grav.Jag får sån energi där men hamnar dock i djuptänkning.Att saknad kan kännas så här.Omöjlig känsla och olösligt.
Som Felicia 9 år sa igår " Du måste få tid att sörja mormor men du vet det är bra göra något så du tänker på något annat lite"(På väg på vår cykelutflykt).Får alltid vid helt oplanerade helger ett störtdyk ner i sorgens avgrund.Tror det måste vara så för sorgen går inte flytta framåt den springer ifatt .Om man haft en person i sitt liv i nära 40 år som funnits där dagligen då kan man inte räkna med att det går äver som en tandutdragning sorgen som följer.Ettårsdagen närmar sig i november och inte är det då sorgen tar slut .Nej men sorgeåret är runt .Alla årstider har genomlidits med alla minnen osv.

Jag svarade Felcia att ja det är bra få vara och umgås med de levande.De jag har här i livet att fortfarande älska.

Nu se Biggest looser.Märklig Tv-värld vi lever i .Ät upp dig halv åtta hos mig och banta och träna dig sen till döds i Biggest Looser...


Måndag check...nu endast 4 arbetspass kvar av långveckan bowlingpass.Fick dock en spärr direkt idag.En nackspärr som gjort måndagen skönt stel och smärtsam.
Funkar finfint.Har min elev som vitamininjektion och som gör mig motiverad.Jättekul få leda någon och följa och se utveckling inom ens yrke.

So long.
4 Oktober 2010  | Dagbok | 1 kommentar
Tänk så klok hon är Felicia och vilken härlig unge med tänk. Minns också hur kloka mina söner var medan vi äldre egentligen bara krånglade till allt. Ja när det gäller sorgen så har den sin tid oavsett om det kallas sorgeåret etc. Man kan inte radera bort sin mamma eller andra nära och kära oavsett hur lång tid åren än går. Jag tappade svärmor igår och detta år har verkligen varit jobbigt. Livet är bra underligt många gånger och svårt att se meningen med det hela. Kram till dig Åsa.

Webbplats: http://www.sancha.bloggplatsen.se
Skrivet av Sanna den 5 Oktober 2010 14:15
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida