Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Spontanitet och slankhet

Det är tur att jag är en hejjare på att uppdatera., Och visst är det allt bra tur att jag kan vara spontan så in i ryggmärgen, och inte stå emot när öl-tarmen skriker en onsdag torsdag samt lördag.
Och på tal om tur, visst är det väl en jädrans tur att jag har så lätt meddragna vänner som drar sig in i mina sjukt roligsa påfund.
Dock så blev torsdagen en aninng drama, men polisindrag och tjej-slaggis, medans onsdagen som spenderades på opera-bar mot alla odds blev riktigt lyckad. Och i lördags så spenderade vi en tid hemma hos anders, vilket var trevligt, med tanke på hur längesedan det var vi sågs.
Det blev lite mintu hit, och inte för att tala om vinet, som satte sprutt på oss alla lite senare in på små.timmarna,, och sedan gick vi vidare mot utgång.
Denna gången på Grunerlokka, och sedan en efterfest på det.

Annars för att samanfatta nuet så är mitt liv kanske ingen dans på rosor, men det fungerar. Och det är väl ändå huvudsaken.
Morgondagen kommer som vanligt att tillbringas på jobbet, 11-18:30, och sen får jag se vad jag hittar på för några trevliga tillställningar.

Sen bara appropå ingenting sådär så är jag faktiskt på måttligt irriterat humör just nu. Eller det håller i sig, kanske är ett bättre uttryck! Väldigt lite på mig själv, och väldigt mycket på dig.
Frågan är bara om jag har rätten att vara irriterad och sur?
Jag vet att jag är en väldigt lättstött människa, men även den här gången så känns min irritation rätt befogad på något sätt.
Det finns flera typer av relationer av alla dess slag, men i slutändan handlar det väl ändå om att både ge och få tillbaka?
Och det vare sig vilken typ av relation man snackar om.
Jag tycker det är förbannat trist rent ut sagt, att folk/personer är jävligt glada att höra av sig när det behövs närhet, sängkamrat, socialt behov eller hjälp av något slag, men sen är det inte så noga.
Att det alltid är jag som måste föreslå saker, - äh fan ska vi ta en kaffe?
Eller - vad sägs som att se en rulle?, att det alltid är jag som måste lyssna på alla andras kaotiska liv, utan att någon nån gång eller sällan kan fråga hur det är med mig..
Jag är trött på att alltid behöva slicka andra i röven, speciellt när det kommer till killar. (för att nämna så är det det jag snackar om i allmänhet i detta inlägg.) och hur mycket man än ställer upp, både med det ena och det andra, så får man ändå ingen uppskattning eller feed back tillbaks.
Däremot så får man gärna höra hur otroligt snälla och söta andra människor är, och vad skulle jag gjort utan henne/hans hjälp?
Att ojsan, glömde visst att höra av mig!
Eller oj, jag har haft så mycket att göra..
Rätt dåliga ursäkter enligt min mening, med tanke på att det tar 2 min att snöra iväg ett sms.
Och hade det varit tvärtom, hade det blivit ett jäkla rabalder, och jag hade fått ligga dära ännu en gång och slickat fötter.
Det är inte första gången du beter dig som du gör, och jag fattar fortfarande inte vart problemet ligger den här gången.
Dock är jag 100 på att problemet inte sitter hos mig. Fattar inte varför jag valt att lägga ner all den tiden, för någonstans där i bakhuvudet så borde jag ha vetat bättre. Vissa gånger är man bara så dum.

Ibland blir jag bara så jävla less, och vill be vissa individer att dra dit pepparn växer, sen övertalar jag mig själv att det hela förmodligen bara beror på att jag själv överreagerar. Men så är det inte i detta fall.
Nej 1, vissa gånger undrar jag varför du valde att komma hit.
Och nej 2, dåliga relationer har jag haft för många av under mina levnadsår, lika bra att stå själv än att slicka röv. För visst är det så att man ändå blir sårad tillslut?

Från och med idag så har jag börjat mitt sunda liv på nytt.
Dagen middag: blodpudding, sylt, morötter, bacon och keso.
Dryck: vatten.
Kvällskäk ( om jag känner hunger) Muslibolle och eventuellt en kopp te.
Välkommen till ett slankare och sundare liv!
Här ska bantas, och kilona rasa.
Ja, jag tackar ja!

Adjökens
11 Oktober 2010  | Eftertänksamhet | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida