~via dolorosa~
Startsidan Blogg Fotoalbum Citat Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Tvångstankar?

Jag har dem... inte såna där sjukliga tvångstankar, där jag måste tvätta händerna, eller göra små ritualer och sånt. Eller, vissa ritualer har jag ju iofs, nu när jag tänker efter. Men jag tänkte mer på saker jag inte kan låta bli att göra.

Jag har tre saker jag har pippi på.

1. Hårsnoddar. Vet inte vars det kommer ifrån, men antagligen har jag under en period i livet haft väldigt få hårsnoddar och antagligen inte haft koll på vars dem är. Det överkompenserar jag nu. Som Madde och Anna kan intyga, efter att ha städat mitt hus förförra året. Jag har hur många hårsnoddar som helst. Vanliga svarta, roliga rosa, några med figurer på, andra med blommor på. Jag har superbra snoddar som inte tappar spänsten, och jag har usla som inte håller kvar håret. Jag har breda, jag har smala, jag har stora, jag har små. Jag har väldigt många. Jag har en 15 cm hög burk full med snoddar, plus en 10 cm hög korg som är proppfull. Dessutom har jag ju inte packat upp lådorna sen flytten hit, så det ligger nog några burkar nedpackade som svämmar över av hårsnoddar.

Ändå, om jag är på HM eller Lindex, och hittar ett gäng hårsnoddar som verkar rejäla och snygga. Då köper jag dem. Utifall att. Det kan vara bra att ha.

2. Städprylar. Alla som känner mig, vet att städa, det gillar jag inte för fem öre. Jag avskyr att städa och drar mig in i det längsta innan jag gör det. Ändock köper jag städprylar. Utifall jag får ett städanfall. Då vill jag ha bra grejjer hemma. Disktrasor har jag över tio stycken. Disksvampar är det nog dryga 20. Sprejer, medel och trasor. Två olika moppar (dyra ena också) och specialsvampar. Vissa saker ligger kvar i förpackningen sen 2-3 år.

3. El. Ja. Grenuttag och förlängningssladdar. Gick nyss igenom min lilla ellåda, och där ligger många grenuttag. Och då används ändå ganska många runt om i huset. Jag vill inte vara utan ett grenuttag om jag behöver. Några är inte ens använda en gång.

Det är tre små saker jag har lite problem med. Tur att det inte är märkesväskor och skor som jag måste köpa =)

//LadyCara

25 Oktober 2010  | Tankar och funderingar | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Anna J                                             Skaffa en gratis hemsida