~via dolorosa~
Startsidan Blogg Fotoalbum Citat Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Trött trött....

Har ju tagit över älsklingens Iphone, och till den har jag en app, som kollar hur man sover. Det kan se ut så här:

Sömnbild

Som man ser här är jag nere på djup sömn vid ett och sen drömmer jag, och så vaknar jag till vid tretiden (ett litet troll kom till sängen då har jag för mig), ner till djup sömn igen ett tag, och sen vaknade jag vid sex. Klev upp vid sju. Detta var i helgen, men det är ungefär så här det ser ut varje natt, förutom att nu kommer inga troll på natten, men väl katter, Laban, eller så Anti-John Blund.

En natt på sju dagar har jag sovit ordentligt:

Sömnbild

Detta var natten till förra fredagen. Att jag vaknar vid sex, det är när sambons morgonalarm slår igång. Han har också installerat denna app, och hans nätter ser nästan alltid ut som denna. Han sover kanske inte lika länge, men han har nästan djup sömn hela tiden han sover. Jag är ofta uppe vid drömmar och vakenhet... Kanske inte är så konstigt att man är trött jämt!

Hur som, älsklingen är på Hockey ikväll och jag har glott på tv och målat dörrlister och foder för tredje gången. Ska ta dem en sväng imorgon också, och se om det räcker då.

Imorgon kommer Fable 3! Det släpps då, och jag beställde det för några veckor sedan. Ska bli superkul att spela det. Skönt att jag inte köpte Fable 2 så fort det kom ut, då hade jag blivit tvungen att vänta så länge på trean. Fable 2 klarade jag av i augusti, september i år, så väntan har inte varit alltför lång=)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite tänkte jag. Imorgon blir det att läsa om ideologier och skriva lite på sista uppgiften, inför tentan!!! Är lite nervös över den, men, det är bara att hålla ut, tills jag vet vad de vill att vi ska skriva om, och sen läsa läsa läsa, förstå, tänka till själv, och skriva... ska nog gå bra...

Ha en skön torsdagkväll allihopa!

//LadyCara

28 Oktober 2010  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Anna J                                             Skaffa en gratis hemsida