- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Helg!

Helgerna går alldeles för fort, så är det bara.

I fredags hjälpte jag en av mina fantastiska hyrare till Polly med lite tips och vips så gick Polly i form och jobbade på riktigt bra för Olivia. 

Efter stallet blev det på med pannlampa och sedan möta upp mamma, Minna och alla hundar för en promenad i mökret. Jag börjar faktiskt bli mer och mer påverkad av detta med mörker. Jag verkligen avskyr att aldrig hinna gå en härlig promenad i skogen medans det är ljust. Bara att gilla läget, det kommer snart en vår...

Somnade liksom vanligt numer tok för tidigt att ens våga skriva ut det här. Tror jag såg halva Skavlan innan ögonen slog igen och jag vaknade med en stel nacke och hoppade in till sängen lagom vid två tiden.

Klockan halv sju hämtade Minna och Sonja mig och vi åkte till Varberg för klass I tävling med Meg. Meg börjar tycka agility är riktigt roligt och med tanke på hur lite vi tränat tillsammans går det förfånansvärt bra. Pinnarna ramlar in, om än inga resultat att skryta om. Igår tog Meg och jag vår sista hoppklass I pinne. Resultet i agilityklassen blev en rivning på näst sista hindret då jag var för otydlig/störde henne vid ett bakombyte. Tajmingen är inte vår starkaste sida om vi säger så. Grattis till Sonja och Lura som plockade hem två pinnar, alla duktiga GHU:are som gjorde Varberg trädlöst och mina härliga kursare som alltid kommer med ett leende på läpparna och kämpar 100%.

Efter tävlingen bar det i väg till Jeanette i Bollebygd för att träffa lite ullbollar. Kändes viktigt att iafl. ha träffat får innan nästa helgs läger. Jeanette har i övrigt köpt ett helt fantastiskt hus som var så mysigt. Lyckos!

På kvällen blev det skaldjursfrossa med mamma och pappa som dessutom hjälpte mig med lite borr och fix här hemma. Fortfarande ingen som varit här och städat, men vad gör det. Har faktiskt tagit tag i ett rum idag - känns bra. En sak i sänder... Somnade strax efter åtta helt utslagen.

I morse blev det en tur till stallet för utsläpp av hästarna. Gick smidigt och alla var snabbt ute i hagen. Mötte upp bästaste Rosa och tillsammans med våra glada vovvar åkte vi ner till invigningen av Lotushallen.

Säger bara wow, vilken anläggning! Fantastisk matta att träna på och otroligt väldjgjort och snygg stil. Me like. Jag hoppas jag inom kort åker ner och tränar en timma och slipar på vår form.


Lotus himself invigar Lotushallen i Slättelynga.

Janis fick idag köra två inofficiella lopp varav en med en disk och en med 10 fel. Mitt fel i första loppet då jag visar henne ut och hon gör rätt. Bra flyt annars och fin balansbom. Andra loppet blev två rivningar i tajta svängar men annars många bra grejer. Grattis Rosa och Lowa som knep en 1:a och en 3:e plats i large.

Blev ikväll en visit till Fiskebäck för att fira fars dag. Träffade gullungarna och fick god middag. Härligt. Familjen är trots allt det viktigaste man har och jag uppskattar min så enormt! Love you!


Visst längtar man till sommaren?

World´s greatest


       
14 November 2010  | Diary! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida