Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2020)
>>


oj vad länge sedan det var....

Får passa på att uppdatera lite, hade ju faktiskt nästan tänkt att göra precis tvärtom, dvs skriva lite oftare, och kanske lite kortare istället nu då man började jobba :-)
Men som vanligt blir det inte alltid som man tänkt sig.
Ja ja, det finns förbättringspotential iaf!

Jag har ju nu börjat att jobba och det är hur kul som helst!
Känner mig dock lite bakom flötet om man uttrycker sig snällt!
Man märker lätt av att det var ett bra tag sedan man funderade på liknande saker.
Men de goaste kollegorna har överseende! Tack för det!!!
Jag har också börjat förstå varför man trappar upp lite lätt med jobbet, man märker som sagt att man inte är riktigt med i matchen och att det som förut gick mer eller mindre utan ansträngning kostar faktiskt på en hel del.
Jag har väldigt svårt med koncentrationen, och märker faktiskt av en ganska påtaglig trötthet av att vara hela 3-4 timmar på jobbet... otroligt!
MEN jag tror att detta kommer att ge med sig ganska snabbt, med tanke på att jag trivs så bra på jobbet och verkligen gillar det jag gör!
Har dessutom fått tag på en kanonhärlig sjukgymnast via jobbet och efter första mötet med henne känner jag att jag hittat helt rätt!
Det som hon beskrev stämde på pricken in hos mig och hon hade dessutom övningar som skulle hjälpa mig igång igen!
Känns kanon!!!
Det hade verkligen varit underbart om hon kunde få igång kroppen igen.
Har ju tappat så otroligt mkt under detta året, enligt läkaren beror det ju mestadels på den väldigt höga kortisondosen jag käkat sedan i april, men naturligtvis även på resten av hela behandlingen man utsats för!
Kortisonet har ju tydligen en hel del "baksidor" om man nu kan uttrycka sig så.
Jag fick ju en alldeles otrolig hunger av allt kortisonet, åt ju flera middagar på en o samma dag och trots att det kändes som om maten stod en fullkomligt upp i halsen och att det rent fysiskt inte var möjligt att trycka i sig nåt mer... nånsin... så var man ändå hungrig... helt sjukt!!! Och inte bra för vikten kan jag lova!
Summerat gick jag upp 15 kg!
Tappade dock ca 3kg mer eller mindre direkt då man tog bort kortisonet.
Nästa luriga detalj med kortisonet var inget jag märkte av egentligen förrän efter man tog bort det. Eller så maskerades det av neupogen sprutorna...
Tydligen försvagar det musklerna och lakar ur, eller luckrar upp, lederna. Detta i sin tur har gjort att jag är sååå otroligt svag i musklerna och har en kraftig värk och stelhet i lederna. Känns ju inte som att man med de förutsättningarna behöver gå runt o släpa på 12 kilo extra direkt... :-(
Ja ja de skall naturligtvis bort så snabbt det bara går, men just nu är ju läget som det är och med en "rutten kropp" skall man tydligen skynda långsamt vilket gör att jag inte heller kan börja köra igång med "hårdträning"... utan att bli av med en del övervikt först... sliter för mkt på de skruttiga/uppluckrade lederna... Så jag tänkte börja simma lite och skaffa hem en motionscykel, plus att jag som sagt promenerar en hel del. Hoppas att knänan fixar det för annars kommer det att bli problem!
Näää nog med gnället!!!
Enligt läkaren skall värken förhoppningsvis ge med sig på ett halvår eller så och naturligtvis blir det gradvis bättre o bättre! Vilket borde innebära att man just nu befinner sig på botten, det kan mao bara bli bättre! :-) och faktum är att det går ju faktiskt rätt så bra nu trots allt!!!

Jag har ju hår igen! :-) Och det skall färgas inom kort!!! :-)

Inte blev det mkt om hundträning i denna bloggen...
Hmmm det barkar utför!
Nä jag skall nog ändra på detta och anse att detta är slutet på gnället om cancer o den skiten, förhoppningsvis!!!
Kanske kommer det en liten uppdatering men bara kort framigenom och denna blogg skall få återgå till det som den ursprungligen skulle handla om, mina hundar o deras träning!
19 November 2010  | BLOGGEN | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Heléne Gustafsson                                             Skaffa en gratis hemsida