Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Äntligen med bil igen...

I går fick jag hem lilla V70Grå igen och det var härligt!
Jag känner mig helt strandsatt utan bilen, tycker inte att det är speciellt kul att ge sig ut på promenader här hemifrån, det går alldeles utmärkt att gå morgonsvängen med startpunkt här, men inte långsvängen, då vill jag ut i de härliga skogarna o gå, så hundarna får fritt spelrum o kan fara o flyga som de vill.
Idag trilskades dock den lilla gumman igen, batteriet var inte helt med i matchen och jag behövde lite assistans för att komma igång... Det är lite lurigt när man gillar att använda dieselvärmaren men inte åker tillräckligt långt för att ladda batteriet ordentligt däremellan, skall tänka på detta så hoppas jag att jag slipper ännu mer bilbekymmer på ett tag.

På hundfronten händer det inte så mkt just nu... vi promenerar mest när det är sånt här väder, jag brukar nästan alltid totalt tappa sugen att träna under vintern och mitt under sommaren, får se om andan faller på nån dag, eller inte :-)
Har hur som helst tänkt att smita iväg på jakträning på måndag, det skall bli kul!
Annars ligger vi lågt!
Lite lurigt tycker jag också att det är när det blir pulsdjup på snön, åtminstone då man har en unghund.
Det blir ju helt andra muskelgrupper som påfrestas under promenaderna än då det är barmark. Vilket innebär att även en relativt vältränad hund kan bli väldigt ansträngd av en inte alltför lång promenad.
Nåt att tänka på så man inte överanstränger de små så här i början...
27 November 2010  | BLOGGEN | 1 kommentar
Hej. Tjoho..jag har skaffat en dator. Kärringen måste ju hänga med. Håller med om att snö och kyla är ett hinder. Allt blir trögt och bökigt, både vad gäller huset, bilen, sig själv, hundarna. Man får satsa på våren. I mars fyller ju Dimma 10 år och hon är JÄTTE pigg. Världens bästa Dimma. Trolla är jätte pigg och med på allt vi företar oss. Känner att jag inte hinner utnyttja det. Ha en skön andra advent. Stina
Skrivet av Stina den 5 December 2010 09:43
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Heléne Gustafsson                                             Skaffa en gratis hemsida