Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


För många, många långa år sedan...

Närmare bestämt 24 år, så hade jag redan åkt in till Visby BB för att jag skulle få mitt 1.a (och enda) barn.
Redan på luciamorgonen vaknade jag av en mensvärksliknande molvärk och stel rygg. Sen gnodde det på under dagen. Jag ställde mig dock och bakade julkakor för vad annars kunde jag göra?! Kavla lite och vandra ett varv, kavla lite och vandra ett varv... Så höll jag på.
Framåt eftermiddagen så körde min mamma mig ner till BB, där fick jag stanna för undersökning.
Värkarna tilltog, - min mamma fick fixa kvällsmat, jag fick erbjudande om en kopp buljong - bläää. Vid 20.30 tiden sa dom -"lägg dig i sängen för nattpersonalen vill träffa dig". Sagt och gjort, där låg jag och när vi sedan träffats så reste jag mig upp för att gå på toa, då sa det PLASK... Jaha sa personalen då - nu ska vi se om det inte händer nå´t... För där kom vattnet...

Sen var det ärligt talat som att bli överkörd av ett tåg i 3 timmar, sen kom hon - MIN ÄLSKADE DOTTER!!!
Johanna.

Du har varit lika älskad ALLA dagar sen du föddes, du har fått mig att både skratta och gråta, leka och lära...

Du är min allra bästa vän och min enda dotter.

Nu när du bor på fastlandet och jag på Gotland saknar jag dig nåt alldeles otroligt. Jag skulle bara vilja kunna komma förbi en em. när du är ledig och ta en fika, klappa kissarna eller gå med dig en sväng på stan och tokshoppa! :-D

Du har blivit en så´n härlig och självständig ung och vacker kvinna, du arbetar och tränar och planerar mera studier! Du har ett stort och varmt hjärta och jag är så stolt över dig, ska du veta.

Johanna, kl. 00.01 i natt är det 24 år sedan du föddes! JAg vill gratulera dig så mycket på din dag - din 24:e födelsedag!
Jag har älskat dig villkorslöst varje dag sen jag fick dig, lilla knyte, i min famn! Jag kommer att fortsätta med det så länge jag finns på denna vår jord!

Nu får du inte en present till ;-D... Du och jag har ju redan firat på "LADIES NIGHT" i Linköping, du har fått ett Fadderbarn i Tanzania och till jul kommer vi för att umgås och mysa tillsammans.

Vill med denna hälsning bara tala om att du fyller år, gratulera dig så mycket och ... Tala om att jag är så stolt och lycklig för att jag är din mamma!!!
       
13 December 2010  | familjerelaterat | 1 kommentar
Jätte fint skrivet! Ja det var en spännande dag i julbaket! Johanna är älskad av mormor oxå! Kramar till dej som varit mamma i 24 år.
Skrivet av mamma den 15 December 2010 09:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida