- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Grym medicin...

Jag har varit krasslig i ett par dagar med halsont och värk i kroppen. Har i princip jobbat, skött om mina djur lite snabbt och sedan spenderat tid i soffan och i sängen med vita piller som hjälp. Igår kom vändningen för idag är jag mycket bättre och låter inte längre som en kraxande kråka. Tror minst sagt medicinen heter Jul i Folkton.

Det har blivit lite av en tradition att bönderna från Slättelynga och Tyringe tar sig till storstaden kring juletid för en gemensam aktivitet med oss stadsbor. Tror det är femte år i rad och tidigare aktiviteter har varit allitfrån Lasses musikkryss i Kronhusbodarna till Carola. I år föll turen på en visit till Konserthuset och föreställningen Jul i Folkton och mina egna förväntningar innan konserten var obefintliga, jag hade ju inte koll vad vi egentligen skulle lyssna på.

I över tre timmar höll de på. Tre kvinnor och fyra män. Alla musikaliska under som kunde spela fler instrument vardera än vad jag kunde namnen på. Första akten var lite blandat med egna stycken och tradionella julsånger på folktonsvis. Efter pausen steg graderna och rysningarna kom var efter en - det var magiskt! Den äldre kvinnan i esemblen, Lena Willemark, hade en utstrålning som kan få vilket mörker att lysa som helst och Sofia Karlsson som jag lyssnat på en hel del tidigare gav mig gåshud, bl.a. under Tänd ett ljus.

Tack Jenny, Nettan x2, Jane och Elin för en härlig kväll!
I övrigt har jag idag haft bästaste Ella på besök. Hon är för go den ungen och vi har spelat spel, tittat på Madicken och varit i Skatås och promenerat med Janis och Lowa. Goaste kommentaren fick skidåkaren med smala ben och med långt skägg med frost i... "Där är ju Tomten..."  Ja, han kanske tränar för att orka åka till Billdal på fredag! Tro mig, han kommer...


Tre glada tjejer på promenad i snön!

Nu har jag tre intensiva jobbdagar kvar innan långledigt!

You and me, me and you
There couldnt be a better two,
To be blessed and know the meaning of true love.

Rosie Thomas


       
19 December 2010  | Diary! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida