- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Julledighet!

Julledighet. Så underbar känsla att få gå ner i varv och faktiskt glömma jobb för ett par veckor. Välbehövligt. Har egentligen inte så mycket planerat mer än att bara träffa och umgås med vänner, promenera i dagsljus, rida och sköta om hästarna och sedan blir det en liten tripp till Småland över nyår och My Dog efter det.

Julafton firades hos min bror tillsammans med gullungarna, mamma, pappa, farmor, Kay och Monica. God mat och lugnt och skönt. Gick på förmiddagen en skön tur med hundarna på Amundön, så ljuvligt vackert vid havet. Iza skötte sig inte exemplariskt utan fick faktiskt veta att hon lyder om hon ska få gå lös med Janis. Bl.a. stack hon mot två labradorer som spang på en äng, hon sprang inte fram men hon kom heller inte när jag ropade utan stannde en bra stund innan hon vände - skäggig dam med egen vilja.


Kompisarna Iza och Janis!


Hej och hå va det går...


<3


Iza-fisa...

Igår bar det av till stallet för utsläpp av hästarna, frukost hos Familjen Hjelmqvist och sedan hem och lata mig innan vi drog till Amundön tillsammans med Sarah, Johannes och vovvarna. Solnegång och vackert som tusan. Käkade juldagsmiddag hos mamma och pappa innan Ida och jag möttes upp och gick på premiäreren av Änglagård 3. Hade inga förväntningar och mådde bra i själen efteråt. De tidigare filmerna har man ju sett ett antal gånger och jag tycker verkligen att svenskheten skildras på ett ljuvligt och charmigt sätt. Klapp på axeln Nutley.

Idag tog jag sovmorgon. Ut på morgonrunda med Janis innan det blev soffmys med en film som kom med senaste numret av Elle. Bröllopsfotografen. Mysig och som gav mig flera goa skratt, inte minst lite flashbacks efter sommaren bröllop i Värmland! Vid två mötte vi upp Sarah och Tina och vi tog en härlig promenad med hundarna runt Sisjön och Oxsjön. Fikapaus vid Oxsjön för både två- och fyrbenta. Mysigt.


Picknick vid Oxsjön...


Likt en scout. Alltid redo!

Här hemma har jag börjat med projektet "Ett rum om dagen" och först ut blev badrummet. Har tömt skåp på gammal skit och slängt en halv sopsäck. Dessutom putsades kaklet, spegeln, toaletten och golvet riktigt noga. Hade gärna önskat en renovering av badrummet, är rätt slitet men så länge man bara hyr en lägenhet vill man ju inte lägga ner allt för mycket pengar själv på renovering. Undra vilket rum som ska tas imorgon?

Nu ska jag massera Janis (det är ju söndag) innan sängen kallar. Tänkte åka till stallet imorgon bitti och rida innan det är dags för mig att njuta av att bli lite friserad. Sådant kallar jag vardagslyx.

Och god fortsättning på julen kära vänner!

Jag älskar dig mer än igår
men mindre än imorgon.

Puss älskade Janis!


       
26 December 2010  | Diary! | 1 kommentar
Det samma!

Webbplats: http://www.nogg.se/jeanettesahlsten
Skrivet av Nettan den 26 December 2010 21:34
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida