Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Pedofiler i frihet?!

Idag tillägnar jag min sida till underbara M A R I A från Ljustorp!

Maria är en ung och fantastisk kvinna!
Hon är även dottern till den pedofil i Sundsvall som "Uppdrag Granskning" handlade om i går.
Hennes liv har varit en mardröm! Hon har utsatts för alla tänkbara övergepp under sin barndom och uppväxt. Hon har många pusselbitar att lägga innan hennes liv blir helt igen OM det någon gång blir det...

Maria!!! TACK - för att du orkar, kan, vill och vågar ge oss delar av din berättelse om ditt liv. JAg är full av beundran och jag önskar dig all lycka och ett unerbart liv i din förhoppningsvis soliga framtid!!!


Psykiatriska slutenvården har ÄN EN GÅNG misslyckats katastrofalt i sin "lek" med svårt sjuka människor!!!
Skämmes på er!!!
Om man inte VET hur en så pass sjuk människa ska behandlas och förvaras så gissa inte - ta reda på det!

Jag har själv utbildat mig till och arbetat som skötare inom psykiatrin så jag har sett en del av vården. Jag var faktiskt RÄDD för vilka patienter som bodde ute i närliggande bostadsområden och jag skulle ALDRIG vilja bo där själv. Det jag visste var skrämmande!
Det kom människor till "min" avd. som var så instabila att det behövdes 2 skötare utanför den öppna dörren som psykologen krävde under samtalets tid, samt efterföljande depot-injektion som följde. Sen fick vederbörande gå ut genom dörren och hem till sin lägenhet i det närliggande bost.område.


       
20 Januari 2011  | dagliga vedermödor | 1 kommentar
Alltså.. tittade också på denna dokumentären och mådde så illa! Hur kunde detta hända? En dömd pedofil, sittande på sluten psykvård får hjälp med att skaffa en lägenhet..? Jag förstår inte? Jag vill också ge Maria en eloge för vad hon gör, att inte vara tyst... att berätta om vad hon har fått gå igenom, tänk vad det betyder för någon som är inne i helvetet just nu! När jag såg filmsnuttarna på Maria som liten springa omkring i hemmet, det är så sorgligt och fruktansvärt... de oskyldigt blå ögonen.. tänk om man bara kunde vrida tillbaka tiden och låta henne få leva om sin barndom hos några som älskar henne och tar väl hand om henne... åh vad jag önskar alla utsatta det! Vilken smärta hon måste bära, stackars lilla söta oskyldiga flicka! Nä, man kan inte vrida tillbaka tiden... man får istället öppna ögonen i sin omgivning och försöka skydda våra älskade barn så gott det bara går!

Webbplats: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=37460
Skrivet av Erika den 23 Januari 2011 19:58
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida