|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
April (2024) |
|
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(8) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(4) |
|
(3) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(6) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(12) |
|
(4) |
|
(9) |
|
(15) |
|
(15) |
|
(14) |
|
(10) |
|
(16) |
|
(23) |
|
(11) |
|
(16) |
|
(16) |
|
(9) |
|
(19) |
|
(11) |
|
(11) |
|
(14) |
|
(12) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(1) |
|
(7) |
|
(3) |
|
(7) |
|
(6) |
|
(8) |
|
(11) |
|
(10) |
|
(19) |
|
(19) |
|
(15) |
|
(7) |
|
(9) |
|
|
(12) |
|
(290) |
|
(21) |
|
(1) |
|
(15) |
|
(15) |
|
(24) |
|
(13) |
|
(7) |
|
(6) |
|
(8) |
|
(27) |
|
|
|
|
Inlägg: 451 |
Kommentarer: 322 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Möra chokladbröd från förr...
IRIS CHOKLADBRÖD ca 60 st.
200 gr. margarin 2 ½ dl socker 5 dl vetemjöl 4 msk kakao ½ tsk bakpulver ½ tsk bikarbonat 1 msk vaniljsocker 1 ägg Blanda alla ingred. På bakbordet till en smidig deg. Dela i 6 delar. Forma till finger tjocka rullar. Lägg 2 och 2 på bakplåtspapper, platta till rullarna något. Pensla med uppvispat ägg och strö på pärlsocker. Grädda i ugn i 200 – 225 i ca 15 min. Låt kakan svalna något och skär i 2 cm breda, sneda bitar.
Detta är min svärmors recept så som hon har bakat dom "sen tidernas begynnelse" enligt henne själv.
|
15 Februari 2011
| RECEPT
| 2 kommentarer
|
|
|
|