Vi älskar att träna men även mysa i soffan
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2018)
>>


Mys i skogen idag!

 

Idag har jag, husse och hundarna varit i skogen. Först gick jag en prommis med dem och mötte upp husse i stallet. Sedan åkte vi hem och packa ryggan för att sedan bege oss ut i skogen.

Vi hade gjort upp om att vi skulle fara ut och grilla korv idag i det härliga vädret. Det är fatiskt 16 grader här (i solen förstås) och ljuvligt ute!

Sagt och gjort, jag packade ryggsäcken med korv, kycklingklubbor, äpple och lite bröd. Sedan gjorde jag en citrusdrink att ta med också.

Vi kom fram till det stället där vi hade tänkt oss och det började slå igenom lite i skoterspåren på vägen dit. Gubben började göra upp eld direkt och sedan kunde vi sitta och njuta i det härliga vädret, eller sitta och sitta, gubben la sig och detsamma gjorde hundarna. De fick var sitt kex att knapra på så de var jättelyckliga.

Då vi fick glöd så grillade vi korv och kyckling samt rostade brödet. Mums vad gott det var, vovvarna satt på första parkett och tindrade sååå fint med ögonen att det "hoppade" iväg något ätbart från husse nu och då..... De vet vem de ska flirta med!

Nåja, jag gav dem sedan ett ben att gnaga på och Tyra började gnaga direkt, Pommac däremot han letade annat smått och gott istället kring brasan. Det var ju grillparty i byn förra helgen så det fanns ett och annat fynd att göra under snön vill jag lova he hee.

Nåja, han la sig ner han också och gnagde på sitt ben och då vi nu varit ute i några timmar så bestämde vi oss för att packa ihop och gå hemåt.

En härlig tur som bara ger mersmak! Det är härligt med vår!!!!

Kramar

/Agneta

3 April 2011  | Dagbok | 1 kommentar
Så fina de är Tyra och Pommac, två riktiga pärlor ;-)Och jag hoppas ju som en tok på att Tyra med råge kompenserat det antal valpar som uteblev för oss :) Och så mysigt ni verkar ha haft det idag!! Här är jag bara överlycklig att jag hann in från den dimmiga rundan innan spöregnet slog till.... Ha det toppen där hemma och ge Tyra en extra kram till henne och alla de små som förhoppningsvis springer omkring i magen :) Kram Karin, Spirit och Gandhi

Webbplats: http://www.spiritogandhi.se
Skrivet av Karin & killarna den 3 April 2011 18:06
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Tyra LP Ewokés Final Call For You                                             Skaffa en gratis hemsida