The only place where you allways can find THE TOKTROLL!
Startsidan Blogg Fotoalbum Undersidor Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Blodutgjutelse busstider och lukta gott!

Har haft en unerbar dag på jobbet idag med galna Maria, Adelina, Jenny och kompany. Man har alltid kul på det där stället och mellan samtalen kan det vara svårt att hålla sig för skratt ibland, men när man kommer till någon så är man på glatt humör och på G och det är ganska ofta som ens humör smittar av sig på den som svarar!

Efter jobbet tog jag en tur upp till US (universitetssjukhuset i Linköping) och gjorde ett litet besök på Blodtappen. Så nu sitter jag här på stationen i Mjölby 4dl blod fattigare och väntar på bussen som går vid 9-tiden. Jag missade nämligen den jag vanligtvis brukar åka med, men jaja, jag överlever!På bussen till jobbet idag satt det som vanligt ett antal välparfymerade killar och vanligtvis brukar jag bara sitta och njuta av lukterna, men idag var det någon av dem som hade en speciell parfym på sig. En den personens doft var den jag kände mest av allt, genom alla anadra dofter på bussen.
Det borde vara förbjudet för killar att lukta på ett speciellt vis, för min hjärna blir helt störd av just den doften.
Annars brukar en persons doft variera väldigt mycket från någon annan med samma parfym, men den här var nästan identisk med var jag kände igen parfymen ifrån så jag satt först och vände och vred på mig bara för att försäkra mig om att personen jag tänkte på inte satt på bussen, vilket egentligen var ganska otroligt att han skulle göra egentligen, men där blev min hjärna verkligen förvirrad.
Oftast gillar jag mitt speciella luktsinne, men gånger som denna avskyr jag det istället. Samtidigt hade jag musiken på shuffel i örat och telefonen valde att spela 3-4 låtar i rad som också påminner om samma person så det blev ganska mycket minnen som väcktes. Så morgonen började nte på bästa sätt, men det räckte med ca 10 min på jobbet sen för att humöret skulle ha ändrats till lite mer positivt och sen hade jag massa annat i huvudet så tankarna skingrades. Skönt det!

Det är en av de bästa sakerna med att jobba hela dagarna att man hela tiden har något att göra och massa saker i huvudet så mn har helt inte tid att tänk på sånt som bara sänker humöret.
6 April 2011  | Gott och blandat | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Olivia Ståhl Gustavsson                                             Skaffa en gratis hemsida