Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Mycket promenerande blev det!

Har varit ledig idag och jag tog mig en väldbehövlig sovmorgon!! Bestämde mig sen för att låta hundarna få varsin promenad idag. Nästan alltid tar man med båda 2 eftersom det är enklast. Tycker dock att det är viktigt också att ibland spendera tid med hundarna var för sig. Så idag blev det 2 långprommisar för mig! Först åkte jag & Malte ner till Rosersbergs slott och tog en runda på ängarna nere vid Mälaren. Var ute i 1½ timme. Sen åkte jag hem och bytte hund. Gunde & jag promenerade i Starrmossen i ca 1 timme. Det var riktigt härligt ute idag!

Sen åkte jag hem och duschade och åt lunch innan jag tog pendeltåget till Solna centrum. Nicke kom dit efter jobbet och vi åt middag där. Vi köpte även några bra-att-ha saker som t ex brandvarnare, brandsläckare och duschdraperi. Hör och häpna, idag lyckades vi ÄNTLIGEN komma oss iväg ända till IKEA!! Fast vi hade ingen större lycka i shoppandet där.... Antingen kom vi inte på vad vi ville ha eller så fanns inte det som vi visste att vi ville ha. Måste alltså åka dit igen.


Här kommer en bild på Gunde och hans första möte med undulaten Hugo. Det var så roligt med Hugo, för trots att han var vårat minsta djur var han den som bestämde över alla andra. Ni vet, det har ju inte med storleken att göra - utan vem som har den vassaste, mest bitska näbben. Hugo var en stor personlighet som älskade att bada. Han tog sig gärna ett dopp i hundarnas vattenskål och en gång "simmade" han i akvariet. När vi åt ville han helst sitta mitt i maten, så det var lugnast att stänga in Hugo i buren när vi skulle äta. En dag försvann Hugo. Vi letade och letade och letade. Till sist hittade vi honom i kaninburen! Han hade pressat sig genom gallret och satt i buren och rotade runt i höet. Han lärde sig var nånstans burgallret var som bredast och det var där han tog sig in och ut. Hugo dog för 1 år sen och då blev hans partner Hasse änkling. Till Hasse skaffade vi då en fru, Stina som är den gula undulaten som vi har nu. Hasse blev sjuk i höstas och det var då första gången som jag var hos veterinären med en undulat. Vi satt i väntrummet och när dom sen kom ut och sa att det var undulaten Hasses tur, önskade jag för ett ögonblick att jag hade döpt honom till nåt annat.  Tyvärr överlevde inte Hasse sin sjukdom och i och med det blev Stina änka. Till henne skaffade vi en ny kompis, en blå undulat, och det är historien om våra undulater!
23 Januari 2007  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida