Camilla och Busflocken
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2018)
>>


Myzakks massage

Nu så minsann har Myzakk börjat få massage och det funkar bra :-) Han har ännu fått 2 behandlingar och visst han är ju inte i riktig toppform men iallafall bättre och man märker att massagen hjälper killen :-) Vi har ju oxå fått låna en ramp så Myzakk kan komma upp o ner i bilen vilket betyder att han kan följa med på kompispromenader igen :-) Ja leka funkar inte men att få gå med tycker han ju är toppen så klart!

Nedan kommer det lite bilder från massagen och man ser förändringen att på 1a bilderna är han spänd och tycker nog det gör lite ont men sen slappnar han av mer och mer för att till slut riktigt njuta av behandlingen :-)

Ja som ni ser så myser han och tycker det är skönt när han fått en stunds massage :-)

Så till den *berömda* rampen som vi har till bilen... Klart ni ska få se en bild på den med. Denna bilden är 1a gången Myzakk ska gå på den och Ann assisterade :-)

Lite läskigt tyckte Myzakk allt det var men nu går det hur bra som helst :-)

Ja det var allt för denna gången!

Ha det bra till nästa gång!


       
3 Juni 2011  | 2011 | 5 kommentarer
Jaa det syns att han njuter .. Hoppas det fortsätter bli bättre..Håller alla tummar för det..Massor av kramar till er.<3<3.

Webbplats: http://www.nogg.se/ankiskrypin
Skrivet av Anki o Gosen. den 4 Juni 2011 21:40
Härligt... då håller vi tummarna för ännu mera bättring.... å va toppen med rampen..... kramar!!!

Webbplats: http://nogg.se/kattatanten
Skrivet av kattatanten den 3 Juni 2011 22:20
Underbara Myzakk är bara såå toppen att han kan komma i och ur bilen nu med hjälp av sin ramp som han lånat,,,och vad underbart att se att han gillar massagen,,,,
Skrivet av Ann & Göran den 3 Juni 2011 14:23
Gulliga dig som ger mig info om "min" lille goe Myzakk, jag blev jätteglad när jag läste om detta och att han gör framsteg, kul kul Camilla. Han é bara så <3. Samsson ser oxså nöjd ut, så nu får ni ha en skön helg och här kommer kramen

Webbplats: http://www.nogg.se/ninnipax
Skrivet av Ninni och Pax den 3 Juni 2011 13:53
Åh, vad härligt att det hjälper lite med massagen och att ni fått låna en ramp med! Visst är det underbart att se hur de slappnar av efter en stund <3 Ja det blir ju lite extra pyssel med hundarna ibland.. Gucci har ju bara fått en omgång med massage av fysioterapeut, men vi märkte ju jätteskillnad direkt efter. Och jag försöker göra lite lättare massage efter varje promenad vi tar, tror det hjälper lite i alla fall. Men vi ska nog fortsätta hos fysioterapeuten ett par gånger till ändå. Och så blir det lite extra sjukgymnastik här hemma med.. Önskar er verkligen lycka till med Myzakk, så han kan ha så lite ont som möjligt <3 Kramisar från oss alla.. Och så önskar vi er en skön fortsättning på helgen!

Webbplats: http://www.nogg.se/pontiacvovven
Skrivet av Mari-Anne, Gucci och Tuva den 3 Juni 2011 13:40
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Camilla Edqvist                                             Skaffa en gratis hemsida