The only place where you allways can find THE TOKTROLL!
Startsidan Blogg Fotoalbum Undersidor Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Det blir visst inte......

.... Sala nu heller, men jag kommer kanske närmare i alla fall!
Sitter och väntar på att få reda på första beskedet från studera.nu, om jag har kommit in på någon utbildning eller inte.
Jag tror inte att chansen att jag kommer in på EoD här i Skara är särskilt stor, men jag har ju ändå sökt den i första hand så en liten chans finns ju alltid. Jag tror däremot att jag kanske kommer in på någon av de utbildningar jag sökt i Karlstad, men jag vet inte om jag är så sugen på att gå alla längre.
Om jag kommer in på Turism, eller någon av de andra lite intressanta programmen jag sökte kommer jag att ta den platsen och flytta till Karlstad i höst, annars tar jag så småningom mitt pick och pack och flyttar till Gävle och Annie. Jag har sökt några kurser och kortare program på distans och kanske, kanske att jag kommer in på någon av dem och i så fall skulle jag ju kunna plugga dem från Gävle, om inte annars är det ju bara att fortsätta jobbsökandet, fast där uppe omkring.
Jag får besked om jag har kommit in på något program på torsdag eller fredag så efter det kommer det komma upp ett resultat om det här på bloggen.

God natt folket och sov så gott för det ska jag göra!
12 Juli 2011  | Gott och blandat | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Olivia Ståhl Gustavsson                                             Skaffa en gratis hemsida