|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
April (2024) |
|
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(6) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(8) |
|
(10) |
|
(7) |
|
(13) |
|
(10) |
|
(21) |
|
(15) |
|
(25) |
|
(21) |
|
(8) |
|
(10) |
|
(9) |
|
(16) |
|
(3) |
|
(11) |
|
(24) |
|
(18) |
|
(19) |
|
(18) |
|
(20) |
|
(17) |
|
(12) |
|
(23) |
|
(21) |
|
(25) |
|
(36) |
|
(40) |
|
(41) |
|
(53) |
|
(42) |
|
(19) |
|
|
|
|
|
Inlägg: 635 |
Kommentarer: 1144 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Middag
Stuvad blomkål, små starka tapaskorvar och gröna ärtor.
Det var vad som stod på bordet då jag kom hem från jobbet idag.
Till dessert blev det björnbär, pecankola glass och hallonsås.
Det är fördelar med att vara working vomen.
|
20 Juli 2011
| nytt
| 0 kommentar
|
|
|
|