Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2020)
>>


FISKGLASSMASKPLASK,

Jag är bäst i världen på att rimma, kanske.


Helgen var helt ok, i fredas åt jag Krook och Jakob kyckling och klyftpotatis. Jag sov dåligt som vanligt. På lördagen snöade det som fan så det blev inget med pålleridningen, tyvärr. På kvällen vid halv fem åkte jag till skövde/ryd och Rebecka för att kalasa, våga hår och blåsa ballonger, mycket givande och trevligt. Framåt 8-9 kom det folk, spännande jag var äckligt nykter hela kvällen. Åtminstone kändes det så. Staffan var gosig och rätt full. Saknade Linus dock. Rebecka var skitfull och jättesöt kom vi fram till.
Gick upp vid 12 och sen ringde Åsa och vi bestämde att vi skulle rida ut tillsammans kl 13. Min lillasyster envisades med att få följa med så hon fick rida Åsas häst Carina, Åsa red Carinas hästunge Sandra. Jag red Hamlet som är sötast och grisigast i hela världen, gnäggar fult gör han också. Han var dundersöt och bockade och hoppade över en pytteliten gren, älska. Jag red tillbaka till stallet samtidigt som Hamlet gnäggade som tjosan. Hämtade lille trollHumlan i hagen och tänkte "äh va fan jag måste testa att rida barbacka på henne" det var spännande eftersom hon alltid haft en sadel emellan. Hon brukar aldrig vilja stå still när man ska hoppa upp heller, det var extra svårt utan sadel och stigbyglar. Så jag hoppade upp på staketet först och tog sats och hoppades på det bästa, Humlan tog det hela relativt bra förutom när hon backade in i garaget. Hih, söto.
Hon var pigg och glad hela vägen och vi blev nästan överkörda av en skåpbil när Humlan blev rädd för något i diket, spännande. Jag fick hoppa av och leda henne åt sidan, lagom svårt att hoppa upp sen, men jag lyckades. HAH den du., eller.
Skogen var jättemysig med massa snö och jag hade alldeles lagom mycket kläder på mig. Jag var jäkligt sugen på att hoppa barbacka så jag letade upp närmsta hoppstig och det var skitkul, Humlan var kalasduktig och hoppade som hon skulle och jag satt kvar, även fast hon bockade som tusan efteråt, jag kände mig duktig. Jag tror jag är kär i Hamlet och Humlan. And yes, Im gay.


Måndag: red hest på Jutagården (ridskola) Vi skulle hoppa och jag hade Caramel, världen sötaste ponny. Det gick iofs bättre förra gången men det gjorde inget, hon bockade förresten endel. Det är skoj. SÖTHEST.


Tisdag: sov över hos Jakob och fick i och med det 2 timmar längre sovmorgon, det kändes bra. Jag börjar få ont i halsen, jag hoppas jag inte blir dunderförkyld igen. Bah, skräphelvete.


Tänkte kladda upp en bild på sötHumlan och Hamlet. Men jag orkade inte lägga in dem från mobilen så det fick bli bara Humlan. PUSSNOSEN,

25 Januari 2007  | Mjäk | 1 kommentar
BLUÖ!

Webbplats: http://www.nogg.se/remembertomorrow
Skrivet av Lajnus. den 26 Januari 2007 18:02
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida