Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Dagens dilemma.

Då sitter jag då alltså här, har kokat en kanna kaffe och är inne på tredje koppen. Posten har kommit, men inte mitt sim-kort. Typiskt, jag som skulle behöva visa er hur det ser ut där jag bor. Men ni får hålla er till i övermorgon eller så.
Har nämligen kameran nerpackade i förrådet i en av alla flyttkartonger, och har inte orken att gå ner där och rota.
Tiden jag har bott här nu har fungerat bra, men imorgon så har jag planerat in en spontan resa upp till piteå ett par dagar, innan det är dags att åka ner igen för att borja jobb på allvar.
Fllyttar gör jag även då, och förhoppningsvis så flyttar jag en gång för alla. Och för att stanna den gången. Är måttligt less på att byta boende hela tiden.

Sen var det de där med spontaniteten. Det är ju en jävla tur att jag är en hejjare på att uppdatera. Och visst är det allt bra tur att jag kan vara spontan så in i ryggmärgen, och inte stå emot när öl-tarmen skriker en fredag samt lördag.
Och på tal om tur, visst är det väl en jädrans tur att jag har så lätt meddragna vänner som drar sig in i mina sjukt roligsa påfund.
Dock så blev fredagen mer lyckad än lördagen. då det faktiskt blev en trevlig utgång på söder, och en förblajja som gick i vin och minut temat.

Annars för att samanfatta nuet så är mitt liv kanske ingen dans på rosor, men det fungerar. Och det är väl ändå huvudsaken.
Ett jobb är ju som nämnt ordnat, vilket betyder att mina problem är lika med noll.
Morgondagen kommer dock att spenderas i packningens tecken, och kl 17.57 så sätter jag mig på nattåget upp norr norr för en vistelse fram tills jag börjar jobba. Så håller tummarna på att det finns några vänliga själar som vill hålla mig sysselsatt medans jag är hemma en sväng.

Sedan jag har slaggat hos syrran och rebecca i väntan på min lägenhet så har en sak med mig blivit lite bark.
Alltså hejn är BARK.
Jag som var så noga med allt en gång i tiden, bl a med att alltid handla. Jag har förfallit. Vet inte vad som hände men nu är det ett konstigt läge.

Jag är bajsnödig och har inget toa-papper. Affären är 8 min bort, så jag har hunnit skapa mig detta senarium..
Hej grannen!
-Hej du, vad gäller det? Och hur mår du?
-Jo tack bra.Själv då grannen?
-Jo lite trött, men skönt med ny vecka.. Har din syster kommit hem?
-Jaa hon är inne i stan och käkar på mc-donalds.
-Jaha..
-Du jag är lite bajsnödig. Jag lånar toan.
-HAHA! Jag visste väl att det var något, att du inte bara kikade förbi för att säga hej!

Ni som känner mig, och är vän med mig på facebook borde kanske ha förstått att detta mycket väl skulle kunna hända mig.
Har nog inget annat att tillägga förutom att det är ganska rörigt i mig just nu. Mycket som snurrar och mycket som jag borde ta tag i, dessutom så är jag så himla trött och sover så mycket att jag som aldrig går till doktorn i onödan nu valt att uppsöka farbrorn för lite prover och sådär. Det står inte rätt till med mig. Mamma märker det, och vänner märker det. Jag misstänker att jag vet vad det beror på, men det låter jag förbli en hemlighet tillsvidare.

Det är liksom dags att det händer något uppfriskande nu. Jag orkar liksom inte med tristessen och nothing to do. Ge mig, jag gör det gratis. Bara jag får göra något. Dock bara fem timmar per dag för resten av dygnet sover jag eller är nyvaken. Kan någon hojta till, som har något att ge mig i arbetsuppgift?
Åtmoinstinde fram tills den 1 september. Efter det så har jag fullt upp.

Jag håller på bli bitter. Huvvaligen! Måste skratta. Jag vet. Sjukt kul. Se på heijna om ni också behöver något uppiggande.
http://www.youtube.com/watch?v=qtqzmK47XGI

På tal om annat så snör jag uppe till höger upp en bild på min nya as läckra hår färg. Vad tycks gott folk?
15 Augusti 2011  | Eftertänksamhet | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida