Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Jag och världen.

Jamen se där ja!
Då sitter jag alltså här nu då. I Piteå förorten, det känns rätt bra måste jag säga. Och att jag dessutom höll mig nykter igår gör ju inte saken sämre. Pigg som en nötkärna idag, och hoppas att jag får mycket gjort idag.
Och tisdag morgon så bär det av mot huvudstaden igen.
Med anda ord hem till Stockholm. Känns lite konstigt, men en aning skönt också.
10 dagar hemma i buschen har gjort susen, och fastän jag bara hunnit med ungefär hälften av vad jag borde så känns det ändå rätt bra. Bara ett antal små saker kvar sen är jag fit for fight för att dra igång med jobbet på allvar.
Annars så har det gått över två veckor sen jag blev livsnjutare på riktigt, med det sagt så får ni andra räkna ut resterade. Men i i ärlighetens namn så känns det inte ett skit.
Men själva tanken att jag inte står som Piteå-bo längre får mig att dra lite på smilbanden. Att få ha lämnat Piteå känns amazing, och kommer nog inte att flytta tillbaks i första taget heller.
Piteå måste vara den mest intetsägande och miffonas stad näst efter ljungby, ja, så måste det vara.
Igår kväll var det nyktert för fröken Bergström, efter en ack så hård fredagskväll med lite för mycket jäger och rödvin. Går kvällen spenderades med ved letning och ved pallning, grillning skitsnack. Ytterst trivsamt.
Tråkigt bara att vi inte fick tag i något mete, så någon fiskning blev det inte..
Men ja är int´ bitter ja!

För övrigt så hade jag tänkt yttra mig och min irritation genom att rakt på sak nämna ett par rader. Ta åt dig eller ej.
Men ibland så blir jag bara jag förbannat trött på människor. Tror dom verkligen att dom kan komma och gå precis som dom vill? Det känns så, har känts så länge och nuförtiden känns det tydligt några ggr per vecka, eftersom att jag varken knarkar eller super bort skiten, som det nu tydligen finns folk som gör. Det kanske skulle vara lättare om man gjorde det? Att bara liksom stänga av känslobanken och bara glida med i allt det här som jag inte tror på.

Jag tror fan inte på nånting. Inte på vår demokrati, vårt samhällssytem eller hur saker och ting fungerar. Alla saker som är så djupt rotade i människor och allt det där som vi bara glider med i, men jag klarar det väldigt dåligt. Jag blir arg, ledsen och deppig istället när jag inser att jag lever i en värld som jag inte vill leva i.
Idag är jag glad för att det inte gått längre än vad det gjort.

Slut. THE END
28 Augusti 2011  | Vardagligheter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida