Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Känner ni er också tragiska då och då?

Idag är det måndag. Det känns sådär, jag har sovit 8 timmar och med tanke på alla missade samtal jag hade på min mobil så innebär det att jag har några timmer i telefonen som väntar nu. Hujedamej!

Jag sitter i rummet hemma hos morsan och farsan där jag för tillfället håller hus. På sängen med datorn i knät och tittar mig omkring. Jag ser en ouppackad väska, kartonger, godisskålar och en med popcorn i, godispapper och snusdosor, lite papper jag ska ha med ner till Stockholm igen och en allmän röra.
Det är dammigt och fläkten susar i köket så nu höjer jag volymen på musiken en aning. Givetvis, Nas & Damian Marley - strong will continue.
Kan vara den bästa låten just nu.
Anledningen till varför jag känner mig så tragisk idag är att jag faktiskt och helt ärligt talat inte har något pepp eller något driv för att göra något överhuvudtaget. Jag är cptrött och om jag hade fått bestämma hade jag varit på afterski eller på något annat trevligt.
Beställt en jäkel och en öl och bara varit.
Jag hoppas att jag aldrig vinner en miljon, för jag inser att jag är en sån som skulle barka totalt då. Jag skulle endast gå på dom mötena jag fann intressanta, sen skulle jag nog inte jobba om det inte var jätte roligt, jag skulle inte städa utan beställa städhjälp. Jag skulle inte laga mat, utan köpa en kock. Typ.
Sen skulle jag förfalla. Det är nog det som håller mig levande, att jag måste försöka göra något för att få pengar så jag kan leva. Det är rätt tragiska. Hujedamej igen!
Observera att det endast är när man skriver eller säger hujedamej som man får stava med e som i mej. Annars skriver man mig med i.
Viktigt sånt där, superviktigt!

Blir övrigt nämnt hemma i Piteå 1 vecka till pga boende tjaffs. Så det är väl bara att härda ut.. Är iaf ytterst tacksam över att jag har Simon som ställer upp.
Sen för någon dag sedan gick det förbi två mystiska snubbar som såg ut ungefär som Saddam. Dom kollade ont på mig och kastade in lite sprängdeg. Nu är det dags för mig att städa upp skiten. Här ser det verkligen ut som satan själv.
29 Augusti 2011  | Seriösa ting | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida