Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


Ladies Night

I fredags var vi ett gäng på 9 tjejer som hade bokat in en kväll på stan med Ladies Night som mål. Jag å Helena tog pendeltåget in för att möta upp dom andra. Väl framme på Södra station, så var Therese kissnödigast i världen och därmed var det bara att leta reda på närmaste toalett. Den fanns på en krog utanför stationen, så vi köpte lite alkohol när vi ändå var där. Sen var vi lite sena och eftersom Helena lider av sviterna efter benbrottet, lånade vi varsin cykel för att komma fram lite snabbare och lite enklare.

Framme på restaurangen visade det sig att alla var lite sena, så vi kom dit ungefär samtidigt. Mest Bar & Kök hette restaurangen. God mat och mycket trevlig personal!! Jag var inte så hungrig, så jag beställde in en förrätt.

Efter det åkte vi vidare till Globen.

Där var vi kissnödiga igen. Toakön var lång och tiden var knapp, så det blev till att styra upp dom kissnödiga tjejerna och snabba på tempot!! Det gick faktiskt väldigt bra och vi lyckades engagera nästan hela kön till att kissa sitt allra snabbaste!! Och alla fick applåder när dom kom ut! Nykissade tog vi sen plats på läktaren och sen var det bara att njuta av en mycket trevlig kväll!! Martin Stenmark, Thomas Järvheden, Frank Andersson, Anders Timell och Eric Saade (som var vikarie för nyblivna pappan Brolle). Superduperbra var det!!

När showen var slut gick vi till Annexet för en liten efterfest och sen skiljdes vi åt och åkte hem.

I helgen har vi höststädat både ute & inne här hemma. Plockat undan utemöbler, parasoll, krukor, ställt in blommor, bytt glödlampor på utebelysning, tvättat dynor, tvättat soffklädseln, tvättat alla fönster & städat. Har fortfarande en del fix kvar, men vi har iaf kommit en liten bit på vägen!

16 Oktober 2011  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida