Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Det går bättre nu.

Kände ett svagt tvång att skriva ett blogginlägg, med tanke på hur länge sedan det var jag informerade omvärlden om mitt händelserika liv.
(oh yeah, där fick jag till det med.)
Den senaste månaden har dagnarna strykit förbi med en heldel otur.
Det är inte mycket som har gått som jag velat. En förbannade tjorv med a-kassan, som i sin tur lett till att jag behövt leva på pasta/pesto i princip hela månaden. vilket har lett till magont. Beslut om mitt tidigare boende, som nu gått vidare till tinget, virus på dator som gjort att jag inte haft tillgång till internett.
Inte kunnat svara på mail, och dessutom knappt haft råd till snus och har därför varit tvungen stå och panta burkar nere på Ica BEA.
Sen naturligtvis en massa saker utöver dessa också.
Det har i alla fall varit en helt okej start på den här månaden, fick det goda beskedet igår att jag fått jobbet, och börjar dessutom jobba heltid efter jul.
Får dock se hur det går med den saken, med tanke på att jag förhoppningvis börjar plugga efter jul, och vart det har jag inte bestämt.
Så läget idag är "helt okej". Lite sämre än igår rent fysiskt med psykiskt ligger det väl ungefär på samma nivå. Det börjar kännas att det är höst i luften, Antar att den här hösten kommer att vara ungefär som alla andra, grå och trist.
Men man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Jag tror innerst inne att det hela bottnar i att..hm.. att jag blir så jävla destruktiv.
Jag vet ju vad saker och ting beror på men vissa saker är sånt som jag inte kan styra. Sånt som bara måste få hända. Och när det väl hänt så är det inte alltid så roligt att be om hjälp. Det är faktiskt något som är ganska jobbigt.
För min del i alla fall.
Jag är ju van vid att klara mig själv, och då är det extra jobbigt att erkänna att okej: kanske jag behöver hugga tag i andra människor.
Jag vet att jag alltid kommer att klara mig själv, men samtidigt så vet jag att jag inte kommer att kunna gå igenom livet utan att ta hjälp av andra människor.

Jag vet också att det hjälper att prata med folk, men problemet är att jag inte klarar det. Ni som någon gång mått skit i huvudet känner säkert igen tanken att man vill inte besvära andra och man känner sig som ett freak.

Mitt i allt det här att jag känner mig värdelös och inte riktigt klarar av att få saker åt rätt håll på alla plan så finns en krigare. Jag är glad för att jag har saker som jag brinner för, glad för att jag har vissa mål med livet, och glad för att jag har människor jag bryg mig om och som bryr sig om mig.
Sen att jag är så jävla tjurig och inte ger mig förrens jag fått som jag vill. Det måste nog vara min bästa egenskap, i alla fall av det jag upplevt den senaste månaden.
Trodde ett tag att jag led av Babylon sjukan. Vilket jag nu insett jag jag ju inte alls gör. Jag tror att man måste få ha lite otur i livet, för att kunna uppskatta det bra.
Jag menar, hur många har inte varit deppade, otaggade, haft allt emot sig, och varit negativt insnöade i sämre perioder för att sedan hoppa fram och göra ett antal glädjetjut? Det har i alla fall jag. Kanske för första gången i mitt liv.
Förra månaden har jag verkligen lärt mig att det gäller att hitta andra vägar, och att sluta följa dumma gamla mönster.
Man kan ju inte alltid flyga genom livet på rosa moln.

På fredag blir det i alla fall jobb 07.30-15. Sen får vi se vad helgen har att erbjuda. Nu har det åtminstonde börjat röra lite på sig, vilket känns onekligen bra.
Ett eller några problem mindre, men för den sakens skull så är inte alla problemen lösta.
Har ju fortfarande en del saker att stå i. Vilket ju passat ypperligt.
Med tanke på att jag är ledig idag.



2 November 2011  | Vardagligheter | 3 kommentarer
De är en salladsbar/kaffebar vid slussen.
Skrivet av Lilly den 4 November 2011 15:17
Vad bra! Var har du fått jobb?
Skrivet av Karin den 3 November 2011 17:45
Det mesta är redan löst. Så det är lugnt! kram
Skrivet av Lilly den 3 November 2011 12:19
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida