Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Idioti.

Tjenare snyggingar! Och på er andra med för den delen.

Hoppas att livet leker, och att det fortfarande inte är vitt ute hemma hos er, här nere i stockholm är det fortfarande grått och trist.
Och tar emot lite att säga, men nu får lika gärna snön komma, så det åtminstonde blir lite vackrare och ljusare ute.
Jag spenderade går kvällen inne i stan en sväng, för att sedan ligga lamslagen på sängen med musik i öronen. Fick dessutom lite skisser färdigställda, så jag är rätt nöjd med vad jag åstadkommit de senaste dagarna.

Har spenderat större delen av dagen på skatteverket. Kan det finns något mera frustrerande än just alla dessa myndigheter?
Alla deras förbannade system, och deras jävla behandlingstider hit och dit. Man förflyttas kors och tvärs till olika, och den ena tycker sig vara bättre än den andra.
Vad alla dessa människor på a-kassor, försäkringskassor, skatteverk, socail och så vidare får betalt för att göra om dagarna. Är för mig helt obegripligt.
Vänligen släng in en kommertar nere i högra hörnet. (om ni mot förbodan skulle sitta med någon info som jag missat.)

Som ni kanske läste i tidigare inlägg så har min dator som sagt lagt av.
Så just nu så lever jag på min kamrat simos. Jag kan dock medge att jag saknar min lilla svarta knähund. Och hoppas att jag ska få den vid liv så småningom.
För hur det än ligger till så.. mhmm..
alla som nånsin ägt en bärbar dator vet hur underbart det faktiskt är att kunna ligga ner i sängen och surfa. SAMTIDIGT! Men av den enkla anledningen att jag inte äger en bärbar dator för tillfället så sitter jag helt enkelt här och pillar på simons dator medans han är på jobbet.
Dessutom så livnär jag mig på snus och kran vatten.
Kan livet bli bättre?
Förmodligen inte, men så har jag inte speciellt stora krav heller. Idag gick jag i alla fall hem från skatteverket med mitt papper i högsta hugg. Applåder till mig tack! Det var nämligen otroligt nära på att dom skulle skicka det med post, men jag sa ifrån och fick min vilja igenom.
Jag kan faktiskt vara bestämd och hård om jag vill!

Fick precis ett telefonsamtal utav Åhlens City. Jag hade tydligen sökt en tjäns där som jul-personal. Så dit ska jag på onsdag till veckan.
Hade verkligen varit toppen att få sig ett extra kneg innan jag börjar jobba heltid efter jul.

Har ont i magen halsen och typ bäckenet något grymt , nästan så man får den där kräksmaken i munnen ibland. Trodde jag skulle fördriva smärtan genom att gå ut och gå i morse, tji fick jag, blev bara värre. Inte lätt att vara på topp när man känner sådär.
Snart helg igen dock."Men glöm din värk i hjärtat, och glöm ditt kneg min vän, för snart så är det fredag, och då försöker vi igen"
som nationalteatern skulle sagt. Få se vad som händer.
Vet inte ens om jag är pepp på att gör något alls, måste verkligen vara ett tecken på att jag inte mår riktigt bra.hehe.

Impulsen är äventyrets moder. Åh vad djupt sagt av mig.
Tack och hej.
10 November 2011  | Eftertänksamhet | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida