Startsidan Blogg Fotoalbum THAI OCH EIKO Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Svårt att motstå!

Fick ett “het” tips av en vän om att det fanns en glögg som jag säkert skulle vilja köpa och då menade han mest för utseendets del J

I Bakgrunden ser Ni ett fotografi på Wiggo. Den söta lilla handsydda duken, hittade jag på loppis för 25:-, visst är den söt!

Kunde inte motstå att köpa en flaska. Etiketten är verkligen lockande för en ripjägare som mig, men även för att jag är en fågelfigursamlare och svag för saker med skogs- och fjällfågel på.

Sen ÄLSKAR jag glögg!

Trodde att glöggen skulle smaka skit och att jag enbart har fått betala för etiketten, men till min stora förvåning smakade glöggen supergott!

Inte för sött och lämpligt med kanel. Rekommenderar den varmt! ca.pris 69:-

Denna glöggserien finns i tre varianter: ekologiskt odlade druvor, vinglögg utan tillsatt socker, starkvinsglögg med smak av Peppar och Chili. Den sistnämnda kommer jag garanterad att prova!

Istället för glöggkoppar, serverade jag glöggen i mina snygga Rörstrands snapsglas med en jägare på för att komma i den rätta “jaktandan“.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


       
15 November 2011  | Smått o Gott | 1 kommentar
Asgarv!!! Två vänner med samma tanke, skulle jsut kika in här för att kunna länka till dig i mitt inlägg om ripa glöggen, då jag tyckte den passade dig som handen i handsken, men ser ju att du själv upptäckt den :-D JAg är särskitl sugen på den med peppar och chilismak, skulle visst göra sig bra med baconlindade dadlar... Och oj så bra reportaget var i jaktjournalen, nu har jag lusläst det flera ggr!!! Är så stolt över att ha en så duktig och driven vän som du! KRAM

Webbplats: http://lurans.blogg.se
Skrivet av Therese - Sockenvägens Söta den 16 November 2011 08:19
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Miranda Hendrika Frings Håf                                             Skaffa en gratis hemsida