Startsidan Blogg Fotoalbum Kärlek i livet Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Lördag

Hade satt väckaren på 09.00, men jag vaknade lite före så jag låg och väntade in den några minuter.

Så har jag ätit frukost. Kaffe och macka.

Rengjort kattlådan. Det kan jag ha försummat en period nu, när jag mått som sämst. Har bara sett till att göra det nödvändigaste. Andas, sova, äta (lite), utfodra katterna, ta bort det skitigaste i lådan, fyllt på ny sand, gett vatten, gått på jobbet och ridit.

Men nu ska det börja bli ändring.

Nu har jag känt två ridlektioner att jag varit riktigt riktigt nöjd. Vill inte skryta alls, men just att få känna sig som man är bäst är faktiskt viktigt för självförtroendet och för mig även självkänslan och att jag får känna att jag inte ramlar av... Jag vet ju dessutom att jag är långt ifrån någon Malin Baryard Johnsson eller Angelica Augustsson men att få känna så. Tror knappast någon av ovannämnda skulle tycka Costner var speciellt mycket att rida på heller. En tjurig ridskolehäst som börjar trava när han hör ordet trava!!

Men jag hoppas att jag lyckats förmedla den känsla jag vill få fram. Önskar att alla människor får känna det så någon gång. I någon situation. Det går säkert känna i det mesta. I träningsspåret, på jobbet, när man lagar mat, när man sjunger i kör, när man kör bil... Bara känna att jag är grymt bra idag!!

__________________________________________

Nu ska jag alldeles strax gå iväg till Malms och äta paltlunch. Sen så tror jag att jag ska gå till mor och far och scanna lite och se om Johannes kommer dit, han pratade om att sova över.

Igår fixade Mattias in ett program i telefonen som man kan träna med. Den mäter hur länge du går och hur mycket kalorier du gör av med. Testade den igår när jag gick till ridhuset. 1.61 km på 18min och 100 cal förbrukade. Gick i snitt 5.3 km/h

Under ridpasset gjorde jag av med 12 cal

Riktigt kul faktiskt.


       
28 Januari 2012  | Livet i allmänhet | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elisabeth/Lizette F                                             Skaffa en gratis hemsida